AKTUELNO

Ljubav cveta!

Emisija "Narod pita" je pri samom kraju. Na red je došao i prilog o svadbi Aleksandre Nikolić i Marka Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Svadba za pamćenje. Možda će zvučati suludo, ali kako je uporediti tvoje prvo venčanje sa ovim u Zadruzi? - izjavio je Tanasijević.
Kako je organizovano stvarno je neverovatno. Ne može se porediti naravno ovo sa mojom pravom svadbom, ali moram opet reći da mi je jako žao što smo prekinuli odnos - naveo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si pomislila možda da bi mogla stvarno da budeš ceo život sa Janjušem? - pitao je voditelj.
Stvarno je bilo čarobno, verovatno nikada više neću imati takvu svadbu, samo ću reći bilo je lepo - nasmejala se Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je i novo uključenje.

Dobro veče, Marina ovde iz Zemuna. Pozdrav svima, imam zamerku za Aleksandru. Ispala si malo tunjava, ili nemaš samopouzdanja. ne mogu da zaboravim šta ti je radila Tara. Moraš da budeš bezobraznija, moraš malo da se boriš - izjavila je gledateljka.
Napolju nisam imala takve situacije, pa nisam naučila da se svađam i ponašam tako, ali eto vremenom sam se naučila. To su bile neke čudne situacije - odogovorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, ti si za mene kralj. Ne razumem zašto te ljudi ne shvataju. Tebe je urnisalo ono razmaženo derle, ona je toliko nenormalna. Verovatno ti je pravila haos i napolju pa si se nahvatao straha, verovatno mnogo toga i ne znamo, ali si se plašio da ne uradi to i unutra. Ti si joj zato popuštao. Da si još deset godina bio tamo ne bi mogao da joj pobegneš da se razumemo, proganjala bi te. Ćerka je tvojka reklama, tvoj život - rekla je Marina.
Imam jedno pitanje, da li ćeš ikada opet ući u neki rijaliti - obratila se Marina košarkašu.
Uvek kažem nikad više, ali je najbolje sada da ne kažem ništa. Dug je period koji sam proveo tamo, umoran sam, ali ne znam šta će sve biti, šta bude bude - odogovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga