AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tansijević pitao je Rialdu da li je istina da je razočarana u Erminu Pašović.

Ermina voli da se umeša. Videla sam po izlasku neke klipove, da traži svadbu sa Matorom. Toliko neki klipovi sa Matorom - rekla je Rialda
Mnogi dele mišljenje da ni ti nisi bila imuna, da si dala povoda da ti se udvara
Gledala sam klip da pričaju u šiframa, kao da znaju šta je napolju. Ja da gledam i ja bih pomislila, ova se pravi budala i da imam plan sa Matoroom. Nisam znala šta je komentarisala sa Erminom i Markom. 100 puta sam rekla da ne radi neke stvari. Onda zašto sam joj dala veliki budžet. Bila mi je prijatelj u mnog istuacija. Kenan je bio 100% u pravu, a ja u mojij glavi nisam stavila to kao nešto ozbiljno - nastavila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Uključila se Bilja iz smedereva.

Navijala sam za njihovu ljubav, a favorit za pobedu mi je bio Kenan, glasala sma za njega. Od prve Zadruge pa do sada imala sam samo dva favorita, Vojke i sad Kenan. Sve to zbog toga što sam i ja tako sličnog ponašanja, isto bih se ponašala sam sam unutra. Većina je fejk, vrta za opstanak. Kenanu svaka čast na vaspitanju, kulutri, dostojanstvu, a posebno na samokontroli. Pratila sam njegov Instagram videla sam da je šarmer - pričala je gledateljka.
Da li msilite da je Kenan u nekim situacijama treba da drugačije odreaguje? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Mene bi bilo blam da se neko svađa za mene. Ona je birala, njemu verovatno nije bilo prijatno kad se svađala za sebe, a posebno za njega. Nešto dobronamerno, nije mi se sviđalo što ima vulgarno izražavanje, promenila je mesec dana pred kraj. Mislim da devojka koja planira da se bavi takvim poslom ne sme sebi da dozvoli da se izražava tako u sred bela dana - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ni ja najponosinija na način na koji se izražavam, ali volim slikovito da opišem stanje ili emociju. Nekako kad odete tamo i rpvodete 10meseci to je kao kad ste kod kuće i dok nekoga ne uporedite sa tim, a ni tad nisu skapirali. Gotovo, kasno mi je sad. Možda se promenim. Slažem se sa vama, trebala bih da se bolje izražavam. Nekad to samo izađe iz mene- pričala je Rialda.
Napisala sam pesmu za njih, malo je duhovita: Čim otovri oči Kenana odma voli, grli mazi, ne može da odoli. Tu gde je kafa, odmah je i čaj, jer od zdravlja ništa nema preče znaj. Nadrndana Riiri jedva kućom hoda, jedino je razbudi iz bazena voda. Tange su hoj ekstra, cela gu*a viri, maže Kenan, a uživa Riri. Kenan suđe pere, salatu sprema, za kupovinu ekspreta većeg nema. Kad je bole leđa i noge, Kenan odmah dođe. Veš se pere nedeljom, a Kenan cedi, on pomaće dragoj da stančić sredi. Kenan ljubi, grli, mazi i noću i danju, veća ljubav ne postoji na Šefovom imanju - bili su neki od stihova koje je gledateljka pročitala.
Svaka čast, mnogo ste talentovnani. Hvala što ste nas nasmejali, Kenan stvarno jeste sve to - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga