AKTUELNO

Ne želi ni da pričaju sa njim.

Upravo je počela emisija "Narod pita", a gosti voditeljke Ivane Šopić su Aleksandra Nikolić, Sanja Stanković i Filip Car. Na samom početku emisije Ivana je otkrila da su Sanja i Aleks došle zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo bile na svadbi kod mog prijatelja, ona mi je bila +1. Nadamo se da ćemo se lepo provesti večeras - ispričala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je tu Mina, bila bi četvorka. Gledaoce zanima da li si ti zauzet? - pitala je Ivana.
Ja sam slobodan. Malo sam se provodio poslednjih par dana, nisam našao nikakvu devojku, niti me to zanima. Sa Minom nisam ni u kakvom kontaktu, kada je bio poslednji "Narod pita" bio sam malo nervozan, ona je bila ljuta, tu smo se rastali. Već smo taj dan imali neki konflikt manji. Ona je napustila naš zajednički smeštaj, malo sam loše postupio. Ja bih voleo da mi ostanemo u prijateljskom kontaktu. Probali smo po 100. put ljubavni odnos, nema potrebe da forsiramo to. Ja bih voleo da ostanemo u prijateljskom odnosu - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegove reči i njegova dela se ne poklapaju. Nas dvoje npr. nismo ni u kakvom kontaktu. Ni u kolima nije bila neka atmosfera između nas dve i njega, pošto smo došli istim autom. Nas dve smo se pile, zabavljale, on se bunio... Nama je bilo top, biće nam top i posle emisije - rekla je Sanja.
Zašto pričaš u množini, jesi li ti Aleksandrin advokat? - pitao je Car.
Filip Car i ja ne komuniciramo, nemamo nikakav odnos - istakla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.