AKTUELNO

Da li će popustiti pod pritiskom?

Voditelj Milan Milošević je upitao Nenada Aleksića Ša da li je tačno da je zloupotrebljavao Marka Đedovića.

Ne, mi smo se družili od starta, nisam se mešao u njegove rasprave. Nikad me nije štedeo, kad god sam pogrešio, kudio me. Jednom smo se posvađali - pričao je Ša.
On ima pravo da radi šta hoće, nisam ni mama ni tata njemu. Da jesam, ja bih drugačije reagovao. On svojim postupcima, pokazuje da ne poštuje ono što sam mu govorio. Ali nije me uvredio, on je emotivno slaba osoba. Kad mu daš malo nečega, on se veže za tebe, kao da mu je falilo ljubavi celog života - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

O kom muškarcu ti je najčešće pričala? - pitao je Milan.
Za Stefana i Mateju. Tara je takva, ona ili voli ili ne voli. Ali u svemu tome je samo pomrsi Stefan i niko drugi - rekao je Đedović.
Postoje te grupe koje su zajedničke sa Tarom. Na koga si više ljubomoran?
Tara nije deo tih grupa više, ona nema ništa sa Matejom, ona je sa mnom. Nisam ljubomoran, ono što je prošlost, tako i treba da ostane. Ako joj bilo šta pošalje, samo treba da kaže da je ne zanima - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to na storiju što je stavila za Čorbu? Mnogo je ljubomorisala za tvoj odnos sa Paulom?
E to me izbacilo iz takta, nije mi se opravdala za to tako. Ljudi mogu da protumače drugačije, kad se snima iz nekih uglova, može da deluje čudnjikavo - objasnio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' vam se sredio se*sualni život? Jer je ona kukala i tražila tablete..
Ja to ne znam. Neću da pričam o tome, mogu da kažem da lepo funkcionišemo. Još uvek sam pod utiskom, tako da je logično da me neke stvari poljuljaju, ali neću da dozvolim da nas poremete - rekao je Ša.
Tara se i dalje sprda sa njim. Evo okačila pesmu i posvetila Ša, a svi znaju da je prošle godine to kačila Mateji - dodao je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita