AKTUELNO

Sve mu rekla!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Marko Đedović je komentarisao njegovo prijateljstvo sa Nenadom Aleksićem Ša. Oni su pričali o tome koliko je Ša galantan. Voditelj Milan Milošević je dao Miljani Kulić reč:

On je bukvalno stan poklonio devojci koja ga ne voli. Mi smo svi mislili da njemu nema pomoći, ali mi je drago što se pokajao. On se od muke šali na svoj račuu. Shvatio je da je izgubio Ivanu. Meni nije jasno što je pored takve žene izabrao ku*vetinu, one najbolje prolaze u životu. Svi mi znamo da to nije bila ljubav sa Tarine strane, ali hvala Bogu da je shvatio to na vreme. Ne bi me čudilo da ga ona sačeka sa pričom da se ona zezala, da ga iskoristi opet,a ona nema novca, pa će ona zbog toga to radiiti - govrila je Miljana.
Ja sam sve vreme to znao, shvatio sam i to finale pi*anja po meni i to njihovo "samo nek se plaća", to mi je kraj - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko zna šta je ona sve htela da mu uradi - vikao je Mića.
Kada budeš izašao ti ćesš videti sve šta je ona radila i verovatno ti neće biti dobro. Ona je mogla i dalje da se folira i da ga izvrti opet - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga