AKTUELNO

Šok!

Jelena Batos, nakon što je navela Nenada Aleksića Ša, nastavila je svojim izborom za osobe koje su je najviše razočarale.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga osoba koja me je razočarala je Janjuš, mi smo pričali o svemu i svačemu, on je rekao da ne može, da svaki put obeća, ali pređe preko toga. Sinoć sam stvarno mislila da je kraj, ono njegovo pokajanje, nema tu šta, pominjao je i dete, to su osetljive teme, Maja je tu plakala, on je tu galamio, a posle kada smo svi zaspali, oni su otišli u krevet. Jovana, ti si mene uvredila - rekla je Jelena.
Znam da nisi ništa loše uradila, ali si mi sakrila neseser treći dan kada si došla, toliko! Ja kažem da nikada ne bih muškarca odvajala od devojke, ako imam neki savet, nego bi im zajedno rekla, a ne da on meni prepriča, pa da se ispostavi da hoće da nas posvađa i posle se mi posvađamo. Rekla mu je da čita između redova, još više mu pravi kašu od mozga - uzvratila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada Stefane reaguješ onako, ispadaš da si drugačiji, ja sam tebi samo dala savet zbog svega. Po tom stavu koji si imao, ja ništa loše nisam rekla. Ali nisi treća osoba, treća osoba je Dragana, ona i ja smo imale raspravu, juče sam navela da sam promenila mišljenje, ti nisi mene toliko razočarala ili uvredila, koliko jedna treća osoba, a to je Maja, jer Maja me je prvi put razočarala sinoć, jutros, zato što Maja, uopšte ne ulazim da li je ljubav ili opsesija, ali si me razočarala. Kada pričaš o svom ocu, pričaš jako lepo, kako se borio za tebe, kako ti je stvorio sve, kako si sama odrasla sa ocem, u jako lepoj slici ga predstavljaš i onda drugog oca koji se nalazi u nekoj sličnoj situaciji i ne razumeš ga. Ako ona opisuje svog oca da je uradio neki lep čin, ja samo kažem da mi je to razočaranje - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Ša nisam bila prijatelj, ali smo se družili, neću da bude da nešto prebacujem, našao se tu kada mi je bilo teško, kada je tražio poziv sa bivšom suprugom, da se odričemo svi poziva, da on dobije poziv, u nekom trenutnku mi je delovalo tako. Kada se sa Tarom počelo dešavati, on je imao tu neku svoju verziju priče. Druga osoba je Jovana, koja je lagala dečka zbog nečeg, zbog čega nije trebala - rekla je Rialda.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga