AKTUELNO

To je što je.

Zadrugari igraju igru istine, a sledeće pitanje postavila je Aleksandra Nikolići uputila ga je Jeleni Batos.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastavi ono što si pričala za Ša? - upitala je Aleksandra.
Pre nego što sam došla ovamo, ja sam komentarisala sa ljudima koje on i ja poznajemo i rekla sam da ovo nije taj Nenad kojeg ja poznajem, to sam rekla i u studiju, ti se smej koliko god hoćeš. To što vređa starije ljude, što vređa ljude sa estrade javno, što devojke naziva prostitutkama javno, što u tuđa imena govori da je nešto rečeno, na primer za Rialdu, ja sam mislila da j on otišao sa živcima. Ja asm pokušala ovih dana koliko sam ovde, prelazila sam i preko toga što me je zvao psiho, on misli da se samo sluša za crnim stolom -

Foto: TV Pink Printscreen

Bezobrazna si, pljuješ po Tari i meni, a kada prestaneš, možemo imati zadrugarsku komunikaciju. Tara, Tara, Tara, a šta ti misliš Tara ovo! Iritira me tvoja boja glasa, što smo u istom prostoru, da ne budemo u istom prostoru - zatrokirao je reper.
On priča jedno za stolom, pa drugo sa mnom sa strane, ja mu nijednu uvredu nisam rekla sa strane, on nema nikakvog razloga da me tretira. Ja najmanje vređam taj odnos - izjavila je Jelena.
Moja dijagnoza je ova osoba, koja je ušla na konto mog vremena. Ja sve znam, a šta si ti? Zdrav razum? Kako tebe nije sramota da se na konto mog imena privališ ovde, i onda lažeš o ljubavnom odnosu, jednom ljubljenje i dopisivanje, ako je to ljubavni odnos... - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti prvi ne znaš moju priču, kažeš da sam živela u novcu - izjavila je Jelena.
Došla je sa mnom u kafiću, i govori kao ,,Kakva je ovo fleka na čaši?" blamirala me je u kafiću, lik je gledao u fazonu ko je ova, druže - ponižavao je reper.
Devojka ti izlazi i proslavlja sa Mensurom tvoj dug! Tebe boli istina, ja tebe razumem i ja te žalim u ovom trenutku, ti si zaljubljen i slep kao konj, ništa ne vidiš, ali kad izađeš napolje, neće ti biti dobro - poručila je Aleksandra.
Tebi ne plate ni piće, pa opa i nogara, izbacujute pevači iz kola - ponižavao je reper.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga