AKTUELNO

Ne prestaje da priča!

Filip Car se posle Janjuša javio za reč, kako bi prokomentarisao raspodelu budžeta Mišela Gvozdenovića, a već nervozni zadrugari su se pobunili, jer je pričao preko pola sata dok mu je pevač davao novac. Jedan od njih bio je Nenad Aleksić Ša, koji se već posvađao sa Carem zbog njegove priče koju je vrtio u krug.

Ša, čuvaj glas, pričaćeš večeras 4 sata - prebacio mu je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Smaraš dečko. Dosadan si. Ja možda neću u prodavnicu prvi, ali ću izaći sa parama odavde, da ti nećeš - odgovorio je Ša.
Mišel, kratko ću. Da, treba da budeš lojalan pabu, bili su tu uz tebe. Korektno si podelio. Nemaš za sve budžet, razumem. Rialdi si možda mogao srednji. Žao mi je što sam se iznervirao i presrčano reagovao, krivo bi mi bilo da imamo loš odnos. Koliko god da smo Mina i ja u lošim odnosima, ja ne želim da neko prema njoj bude kao ja. Zaslužuje momka poput tebe. Nisam zbog nje reagovao, nego jer sam očekivao srednje budžet ili neke druge reči - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, da li te nije sramota? Ovo malopre komentarisanje i sad, to ne da nije slično, nego da je d*pe i oko... - skočila je Sandra Rešić.
Mišel, ti i ja smo jedno drugom dali ruku. Da li sam ja pogazio reč? - pitao je Car.
Hajde, koliko ja znam, nisi - odgovorio je Mišel.
Prekorektan sam prema Mini, ali me je pobredio ovaj budžet jer nisi rekao neke stvari kako su - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.