AKTUELNO

Nenad Aleksić Ša i Jelena Batos nastavili su razgovor u pušionici, a reper se tom prilikom prisetio svojih početaka u aktuelnoj sezoni "Zadruge".

Kako je istakao, na početku je bio veoma neaktivan i snužden, sve dok se u Belu kuću nije uselila Tara Simov, koja ga je istog trenutka privukla svojom energijom.

Prvih mesec dana ja sam bio podignut! Ušla je osoba, energija odmah na prvu, podigao se odmah, druže! I uz tu energiju sam plovio. Ok, imala je ona greške, imao sam ja greške... Onda ode, ti ostaneš sam, pa kao cela zgrada koju si zidao sa nekim se sruči na tebe, ali živiš, živiš... I pada ti cigla, jedna po jedna, na glavu... Ja razumem, ali ne mogu da se ljutim, imala je svoje razloge. Ne mogu da se ljutim, u prirodi mi je da ne mogu da se ljutim. Sve je to zato što je ona otišla, sve se sručilo na mene, ali se ne ljutim - pričao je Ša, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

- Taman se izdižem, zbacim jedan teret, bude mi bolje, kad ono - novi teret! Ne mogu više, ja sam živo biće koje više ne može samo. Ne smaram ljude, ne zračim ih svojim problemima. Šetam samo s Franom... - pričao je Ša, kog je Jelena upozorila na Pujasa.

Ma Fran, on hoće da snimi samo s tobom pesmu. Ako misliš da Tara tebe čeka i ona tebe voli, ti nju voliš, da li misliš da ona misli da je Fran dobar drug tebi?

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne znam, ne znam! Imam ozbiljnu inteligenciju, ali ne znam! Mogu da povežem sve stvari. Ovde sam, u rijalitiju, i sav teret moram da nosim, a ne da sam na izmaku snage, nego nemam snage više. Koprcam se još, ali... Veruj mi.

Autor: D.T.