AKTUELNO

Iako se zadrugarima sve vreme žalio kako ne može da provodi vreme sa svojom bivšom devojkom Jelenom Batos, Nenad Aleksić Ša završio je u pušionici baš sa njom!

Jelena je, očekivano, dala sve od sebe da mu podigne raspoloženje, međutim Ša je bio neumoljiv i ponovo je pokušao da joj stavi do znanja da se džabe trudi.

Ne mogu, ne bleji mi se ni sa kim, kapiraš! Hvala tebi, sve to stoji, ali ne mogu da se podignem, ne mogu! Tu sam, brojim dane, bukvalno samo gledam na sat i brojim dane, svaki dan mi prolazi. Ušao sam u crveno. Šta god da mi kažeš, neće mi promeniti moj boravak ovde, samo želim da izađem. Veruj mi da sam jedini koji sad hoće kući. Hvala svima, ali ne mogu, izudaran sam po mozgu, sve na svojim leđima sam nosim - jadao se Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pogrešan je trenutak, ne možeš da me probudiš nikad... Ne mogu ni ja da ti se posvetim ovde - nastavio je on, međutim Jelena se nije dala.

- Možeš, Nenade! Pusti ti sve njih, sada ja i ti pričamo. Ti si jednostavno pao, sada samo treba da se digneš.

Ubrzo su se tokom razgovora dotakli i Tare Simov.

 - Ja od Tare nikad nisam odustao! Nikad je nisam ostavio, samo sam se iznervirao u jednom trenutku... I sve što je uradila ovde, ništa mi ne smeta. Ja mogu da lupim glupost, ali ona zna da je volim, bolesno je volim. Ovde neću da odustanem, neću, nema šanse. Samo bi Tara mogla da me podigne, niko drugi - ponavljao je Nenad, dok je Jelena pokušavala da mu objasni:

Foto: TV Pink Printscreen

Ali od tebe niko ne traži da odustaneš, ti si toliko opsednut da je to bolesno. Ja ti ne pričam neke stvari zbog nje, nego zbog tebe! Ti od Tare ne možeš da živiš, Nenade!

U razgovoru se povelo pitanje i da li Nenadova porodica podržava njegovu ljubav prema Tari. Međutim, to mu izgleda ne predstavlja nikakav problem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moja cela porodica, niko ne može da utiče na mene! Ceo svet da je protiv mene, ja ću da slušam sebe, nikad doživotno ne može da utiče na mene. Mogu svi moji da budu protiv moje veze, ne pitaju se oni sa kim ću da budem, ja sam samog sebe vaspitao.

- Ja tebi ne pričam o tome, ja nisam došla da tvoju vezu prošlu ili buduću uništim, već da sebe kao svog druga dignem. Pokazao si jako loše lice. Jesi li ti takav psihopata, ljubomoran?! Pa, znam da nisi! Ti izlaziš za 39 dana. Odluči se ovako - imam 39 dana, videću da li me čeka ili ne, ali zacrtaj sebi u glavi! Voliš se, obratićeš joj se nakon 39 dana. A sada, hajde da pokažem pravu sliku Nenada.

Autor: D.T.