AKTUELNO

Iako u "Zadruzi" vlada fantastična atmosfera povodom gala proslave rođendana Željka Mitrovića, vlasnika Pink Media Group, reper Nenad Aleksić Ša i njegova bivša ljubav Jelena Batos već su uspeli da se posvađaju.

Raspravu su otpočeli za stolom, pred drugim zadrugarima - naime, Jelena je imala primedbe na račun Nenadovog ponašanja, što mu je odmah stavila do znanja. Istog sekunda reper je pobesneo, pa joj uzvratio istom merom i poručio da ni ona sa njim tako ne može da razgovara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni kažeš :"Ne možeš sa mnom tako da razgovaraš". Prvo, ne volim da se meni priča to: "Ne možeš". Nemam nameru ni sa kim da se raspravljam, samo lagano. Hoću da uživam - stavio joj je do znanja Nenad, koji je potom pojasnio:

- To za stolom komentarisanje ljudi sa kojima se družim, da se izaziva rasprava sa mnom... Ma, opušteno, radi šta hoćeš, tvoja stvar. Imam 39 dana, jedva čekam da izađem odavde, to je sve - pričao je Nenad, dok je Jelena tražila dodatna objašnjenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Reper je potom otišao da se posluži hranom, a potom je usledila provokacija od Bore Santane.

- Ša, bato, losos je vreo - peckao je Bora Ša u vezi sa Tarom Simov, uzme li se u obzir da je reč o često komentarisanom stihu njene prve pesme.

Ja ne jedem to, ja jedem salamčine, ja sam dete iz siromašne porodice... Ne jedem ja lososa - odgovorio je Ša, a da li je ovim odgovorom želeo nešto i između redova da poruči, ostaje da se vidi.

Autor: D.T.

#Jelena Batos

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov