AKTUELNO

Mnogi su se složili sa ovim.

Jovana Ljubisavljević naredna je birala najbeskrupuloznije zadrugare:

Prva osoba mi je Miljana, i sa majkom je bila van kontrole, sada tek. Druga osoba će mi biti Nadica, lisica prepoznaje lisicu, meni je ona simpatična kad nisam ja u pitanju. Treća osoba će mi biti Nataša, jer je pisala datum i svaku moju reč, ne bih li se uhvatila u laži - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Mina spremna na sve, žao mi je što to radi sebi, od svog života, mislim da bi mogla mnogo bolje. Druga mislim da je Teodora, da je spremna na sve da dođe do cilja. Treća osoba mi je Paula, ona je osoba koja stoji iza svega što je uradila, uspeće u životu - rekla je Ana.
Miljana, Neca i Paula - rekao je kratko Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Navećšu Miljanu, Maju zbog grebanja i štipanja, ne možeš to nekome raditi. I treća osoba Sanja, zbog Matore, recimo - govorio je Fran.
Ja ću Minu navesti, ona može sve, i ako joj se možda ne radi. Drugo mesto mi je Teodora, ona je hladnokrvna. Fran takođe može sve da radi zarad nekog cilja, on mi je na prvom mestu, mislim da se i sa Paulom miri iz tog razloga - glasala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Naveo bih Miljanu i Necu, recimo, Neca je pokazao svoju zlobnu stranu. Treća osoba mi je Car - rekao je kratko Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz svog primera mogu da navedem Miljanu, ona nema ni stida ni blama, ni srama. Drugi mi je Neca, ljudi mu govore da se smiri, on ne sluša. Treća osoba neka bude Filip Car - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana mi je na prvom mestu, da se ne ponavljam, sve su rekli. U poslednje vreme se loše ponaša, nema lošu dušu, nije sebična. Druga osoba mi je Teodora, prema meni si se pokazala bezobrazno, ne biraš sredstvo da stigneš do cilja. Treće mesto će mi biti Mina, ima tu neku crtu - završila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga