AKTUELNO

Za Mišela vrlo malo kritika.

U toku su nominacije. Zadrugari večeras biraju između Mišela Gvozdenovića i Dragane Mitrović. Na red da nominuje je došla je Nataša Radan.

Dragana je osoba sa kojom sam imala svađu, oko Nece, ali nije bilo potrebe. Nije ona mene uvredila, ja nju jesam, i pokajala sam se. Isto tako, kod nje mi se ne sviđa ta iritantna crta, ali je iskrena. Mislila sam da je folirant, sviđa mi se što je meraklija, voli pevače, kikboksere. Jeste ona emotivna, promenila se, žustrije se svađa. Mišel je nasilnik, šalim se. Ok sam sa njim, nikad se nisam posvađala sa njim, ima nekih stvari koje mi se ne sviđaju. Ovog puta ću sačuvati Draganu - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Mišelom nisam imala nijednu svađu a da se sećam. Komentarisala sam njegovu situaciju sa Filipom malo žustrije. Treba da biraš način pristupa drugim ljudima. Takav si kakav si od prvog dana, pred tobom je velika i ozbiljna karijera. Što se tiče Dragane, mi smo bliske od prvog dana. Kad je u priči Mišel, ona reaguje. Znam da je srčana, ne može to da podnese, rekla sam joj u par navrata da ne ulazi u neke rasprave. Ovde su ljudi prgavi, ali i ona je. Nemam problema sa oboje, ali sa njom sam bliža, pa ću nju ostaviti - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Super su mi oboje, žao mi je što se nisu pomirili. Sa Mišelom se više družim, pa šaljem nju, ostavljam Mišela - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišela poštujem, cenim ga kao pevača i kolegu, on je za mene jedan od boljih. Ništa mu ne zameram, žao mi nje što nije uspeo vezu sa Minom. Misli da ja nekad preteram, ali to je sve iz zezanja. Obožavao sam kad Miljana i on imaju taj performans. Dragana, znamo svi, i taj konflikt sa Milicom. Nije trebalo da uđu u taj konflikt. Ona nije bila loša prema meni, mislim da je preterano što je rekla da je Mišel nasilnik. Poslaću nju u izolaciju - rekao je Bora.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga