AKTUELNO

Šok!

Miljana Kulić je ustala za crnim stolom, pa je nakon napada na Milicu Kemez, ona okrenula ploču, pa iznela kritike na račun Rialde Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka okači na stori šta je Kenan pisao meni, vi mene gazite osam meseci. Ja mislim da je vreme da istina izađe na videlo. Da ustaneš i kažeš šta si mi pisao, a nisi znao da sam to ja. Nameštate mi tuđe stvari, to je sve maslo Rialde. To rade sve njene drugarice, tako da mi ništa ne možete. A jadni ste da mi prebacujete jednu palačinku koju mi je Bora spremio - govorila je Miljana.
On ga je pljuvao, a ti pričaš sve najgore! Gde je dostojanstvo?! Govorio je da ne treba da budemo zajedno, a ti si se njemu smeškala - ubacila se Milica.
Pa, ja ne krijem! Ja se nisam prala od toga - uzvratila je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je za crnim stolom ustala Ermina Pašović koja je iznela novu temu za crnim stolom.

Ja ću početi sa jednom temom, koja me je šokirala noćas! To se radi o Pauli, Mini i Franu. Ja znam da Paula primećuje da Fran gleda Minu, a da je on to negirao. Juče na žurki je Fran proveo vremena sa Đedovićem. Ja sam jutros pitala Paulu da li su u vezi, ona je rekla da jesu, da se grle... Da bi noćas Mina prešla kod Anje da spava, ja sam videla kako Fran leži pored Mine, pritom Mina pijana, Fran pijan, ona mu je okrenula leđa, gde je Fran mislio da će to biti neprimetljivo, gurnuo joj je ruku ispod jorgana, ja sam tražila samo nekog svedoka, jer je lako negirati! Pritom, i Kenan je to pratio, Mina mu je leđa okrenula, posle toga, noć je trajala, nije sklanjao ruku sa njenog tela, onda se Mina okrenula i on je pokušao tri puta da poljubi Minu, on je nastavio dalje da je pipa. Ne verujete koji je on glumac, kao hrče, a ovamo ruka radi. Kada se Ša vratio u krevet, on je ovako došao, pa se primakne Mini, pa se šalta rukom! Ja sada odgovorno tvrdim da je Fran zaljubljen u Minu - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je samo rekla da je bole leđa i Fran je čuo to i krenuo da je masira i ona je rekla da ju je udarila promaja i počela je da se smeje, jednom je pokušao da je poljubi, ona mu je gurnula glavu. Ja sam ovako, krenula da spavam i videla sam to - ubacila se Anja.
Što se tiče mog i Mininog odnosa, ja sam sa njom bila dobra, bila sam okej, ako mogu njemu oprostiti, nema potrebe da ja nju mrzim! Mina je mene pitala da li može da dođe da spava kod mene, ja sam joj rekla da dođe slobodno da vidim Franovu reakciju! Fran je mene zvao i pitao što ja spavam sa Minom! Ja sam videla da neke stvari njemu ne odgovaraju, mi kada smo se pomirili, ja pričam da on gleda u nju, ja glupa nisam! A samo da znate, pre nego što! Pre nego što je legao sa Minom, pitao je Aleksandru da li će doći kod njega da legne pored njega! - poručila je Paula.
Mina je tebi zavukla k*rčinu do grkljana! - odbrusio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Minu nisam mrzela, Mina da li si ti mislila da se ja lažno sa tobom družim? Ja sam se i pre svega družila sa Minom, ja sam to rekla juče! - upitala je Paula.
Mina je te boginje preležala prošle godine - ubacio se Đedović.
Mogao si lepo prekinuti sa mnom, a ne da smo mi u vezi, da jednu zoveš u krevet, da drugu ljubiš! Da me vređaš zbog toga! TI i ja kada smo bili u vezi, ja sa Vladimirom nisam bila u krevetu! Ovo što si me iskorišćavao...! - poručila je Hublinova.
Dok smo bili u vezi, ti si se sa Vladimirom vaćarila - odbrusio je Pujas.
On se sa mnom mirio da Mini tera inat! - odbrusila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga