AKTUELNO

Drama na kraju emisije!

Naredna tema u emisiji "Pretres nedelje" bila je svađa Milice Kemez i Rialde Karahasanović. Voditelj Milan Milošević dao je reč Rialdi, koja je otkrila svoju stranu priče.

Rialda, šta se desilo između Milice i tebe? Rekla si da te je Jelena Pešić upozorila na nju - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen, RED Tv Printscreen

Ne znam ni ja odakle... Već neko vreme unazad Milica me komentariše u bradu. Rekla sam par stvari koje su mi zasmetale kao njenog drugara... Kada je bilo sa Teodorom, nije meni prišla, nego šetala sa njom. Moja drugarica se druži sa Jelenom, dotakli se nekako te teme... Da ona svima to uradi. Danas je bila neka svađa oko tableta. Ja sam sa Milicom pila kafu na tremu kada je stiglo to. Pričalo se kako je Kenan uzeo šest. Ne znam odakle potreba da se pričaju takve stvari. Da li je iko od ljudi sa kojima se druži skakao za nju osim mene? Konstantna potreba da se ograđuje, da smo mi čopor, ona sama. Čekajte, Kristijanova družina je "Ekipa iz paba", a mi smo čopor i klan... Rekla je ono na način kao da smo mi uzeli šest samo za sebe. Kada je bio Majin rođendan, Neca uzima hranu, Sandra kaže Mići da nas proziva kako krademo, a Mića kaže da mu ovi nisu zanimljivi - govorila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen, RED Tv Printscreen

Mene ovde stalno vređaju, a ja nikoga nisam uvredila. Jedna mi priča da sam bolesna... Bora i ja ne štekamo, mi uzmemo da imamo jedan obrok... One su alave... Danas je bilo ovako, pile smo kafu, onda je stigao Herbafast. Kenan je uzeo 6 kutija, a ja ulazim u sobu sa 2. Sandra mi kaže da joj dam jednu. Rekao da nije uzeo za Rialdu, nego za 6 žena, a Sandra mi traži... Posle toga vidim Sanju u dvorištu da mu traži, kaže nije uzeo ni za Sanju, ni za Sandru, nego samo za Natašu i Rialdu. Nemojte da me pravite budalom, zato sam rekla. Posle me je i Aleksandra pitala, ja rekoh da je stigoa Herbafast, mi maštamo o tome toliko - pričala je Milica.
Ali to su bila tri različita suplementa... Nego smo mi čopor, klan... - govorila je Rialda.
Danas isto situacija u prodavnici, pokupe sve cigarete... Mogu i ja da skupim pare, pa da kažem: "Daj mi sve". Koliko puta sam te pitala za cigaretu, ti kažeš da nemaš, a ja znam gde ti stoje - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen, RED Tv Printscreen

Ona toliko laže i spinuje priče, da ja reči nemam - istakla je Rialda.
A ti si slušala kako me neko pljuje i osam meseci čekaš da kažeš kako te je Jelena upozorila na mene! - uzvratila je Milica.
Što bih ja prenosila to? I to nije rekla samo Jelena, to je rekla cela kuća koja je sa njom bila - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica umesto da se ljuti na Filipa koji je pokrenuo temu da su imali nešto, ona se ljuti na mene - ubacila se Sanja.
Ja to nisam rekao - govorio je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.