AKTUELNO

Ko o čemu...

Zadrugari su nakon nominacija, sedeli za stolom i čekali da krene Igra istine. Kristina Spalević je pročitala pismo, a Veliki šef je odredio da prva Nadica Zeljković postavi pitanje.

Mi nismo bili da čujemo šta si sa Minom pričao, ako možeš da nam pojasniš, čemu sad potreba da napolju ponovo ragovarate?
Ja probavam na svaki način da ako uspemo da izdržimo ovo. Mi se nadmećemo sad ko je kome goru stvar rekao. Ne znam da li da pričamo više o ičemu, da li ima smisla ili ne. Rekao sam da prihvatam sve od nje, najteži mi je period u rijalitiju - rekao je Car.
Pričaš iste priče, ništa novo nećeš reći. Ne zna se na kraju, znači. Ti imaš drugih problema i sa Sanjom. Ušao si u priču sa Minom, a mnogo većih problema imaš - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Najbolje bi bilo da imam miran odnos sa njom, nisam ja ranjen, ni emotivno razvaljen da moram biti sa nekim. Ni ona ne može da nađe mir, ni ja, i koljemo se kao pas i mačka. Toliko truda i razgovora sam uložio, pa sam i na kraju mislio da smo mogli imati neki korektan odnos - govorio je Car.
Ne mogu da verujem da se ne skoncentriše na problem sa Sanjom, a izaziva opet problem sa Minom - dodala je Nadica.
A kako da joj pomogne, što to znači da ne pazi Sanju, jesu oni u vezi? Čovek je preuzeo odgovornost, a ti hoćeš da joj liže bu*u- pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoće da sedi na dve stolice. Folirant teški, beži bre - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: I.P.

#Zadruga