AKTUELNO

Saslušao ga.

Nakon haosa sa Jovanom Ljubisavljević koja je otišla u krevet, pokrivši se po glavi, Stefan Karić je porazgovarao sa Markom Đedovićem, koji ga je od srca posavetovao.

Samo džigerice jedeš sam sebi, a to nije poenta. Ti si dosta prošao, ali si generalno mlad. Posle nekog vremena ćeš shvatiti da to što sada imaš u glavi, to ne postoji. A onda će te život naučiti da prihvataš stvari takve kakve jesu. Koliko god neki odnos bude sjajan i bajan, nećeš ulaziti preduboko, jer znaš da to ne postoji. To pto ti hoćeš, i ja sam hteo u tvojim godinama - rekao je Marko.
Znam, jeste - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

U tridesetim ćeš u sve u šta si verovao, biti nebitno. Trebaće ti da imaš sa nekim da pričaš, i tek tada ćeš da definišeš odnos, znaš. Jovana je neiskusna u međuljudskim odnosima - rekao je Marko.
U nekim stvarima je jako iskusna. Ona sa mnom ide dvosmisleno, na sek*ualnu konotaciju na primer.Kad god se tako našali sa nekim, meni to napravi haos u glavi. Moja devijka se tako neće sprdati sa drugima, nema šanse, pa ne znam ko da je - dodao je Stefan.
Kad prođe vreme, tvoji izbori će biti drugačiji. Na licu vam se ne vidi da ste srećni - zaključio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.