AKTUELNO

Drama bez prestanka!

Na samom kraju sastanka na kom su zadrugari komentarisali raspodelu budžeta Kristijana Golubovića, došlo je do haosa kada je progovorila Milica Kemez.

Kristijane, imaš averziju prema meni zbog Radeta Lazića, jer je bio sa mojom sestrom, to je moje mišljenje - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav Rade, on je splačina - odbrusio je Kristijan.
Što se budžeta tiče, mirno si ga podelio, ja znam kakvo mišljenje imaš o Bori i meni, ali dobro, mislim da shvataš neke stvari - nastavila je Kemezova.
A šta vi, neki k*rac u univerzumu, pa ne smem ništa da vam kažem? Da pričam o Švici i Bujanovcu, ti bi pala sa palate - poručio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebi nisam rekla ništa ružno, evo, ovo je tvoje pravo mišljenje o meni, a o meni pričaš od prvog dana, o mom ocu - pričala je Milica.
Pa jeste, on je bio alkoholičar i narkoman, pio je tablete u zatvoru, ako novinare zanimaju priče iz CZ-a. Ja znam i za tri ovde koje se j*bu za pare, ali nikad nisam rekao, ali mogu ako me zakače. Ono što znam, znam. Dovedem dečka na sud koji je k*rao - nastavio je Golubović.
Za mene dokaži šta hoćeš - odbrusila je ona.
Ali to je tvoja drugarica rekla za tebe - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što nije pričala prošle godine to za mene kada je bila dobra sa mnom? Priča kada je loša sa mnom, kada me je pokrala - govorila je Milica.
Nemoj na Tanju da svaljuješ to je bezveze - skočila je Dragana Mitrović.
A ne znam ni tu neku ženu iz Makedonije, ona je opterećena sa mnom - dodala je ona, a onda je sastanku došao kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.