AKTUELNO

Šok!

Naredni video-prilog koji su zadrugari imali priliku da vide u emisiji ,,Gledanje snimaka" bio je razgovor Mine Vrbaški sa Erminom Pašović i Milanom Jankovićem Čorbom o Mišelu Gvozdenoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Na šta je Čorba mislio kada je rekao Mini da još uvek ne zna sa kim ima posla? - upitao je Milan.
Kako se postavlja sa Draganom, on je rekao da hoće doručak, na neki način drugačije vaspitan, konzervativan je, to što je rekao da neće ni sa njom da priča posle svega, na to sam mislio - rekao je Čorba.
Je l' mislite da je Čorba mislio na to? - upitao je voditelj.
Mislim da je Čorba po ko zna koji put dobio klip da priča o Mišelu, oni ovako, i Mišel nije zainteresovan za ovo, što bih ja skakala, kada on sam nema to, oni su svi mutavi, ne znaju, ližu se. Njihova stvar, ako ti misliš da je ovo normalno da prijatelj priča o prijatelju, to kod mene tako ne ide - poručila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba je rekao rečenicu, koja kada se kaže, to je nekom opomena. Jasno je kao dan što je rekao, a ne znamo šta, iz druženja sa Mišelom, Čorba je zaključio neke stvari i karakterne osobine. Mini je to rečeno, kada se ona osetila osbačenom od Mišela, Čorba je iz tog ugla njoj rekao da nema pojma sa kim ima posla.
Ne mogu da verujem, svi smo mi sumnjičavi za odnos Mine i Mišela, ja ostavljam prostor i da uđu u fejk odnos, možda se nešto desi. Mene nervira jedna stvar, svi smo mi videlid a on ni sa kim nije otišao u obuću, ali nema potrebe da neko sabotira unapred! - rekla je MIlica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu nije problem Čorba, jer on već nekoliok meseci iznosi mišljenje o njemu, kroz ove situacije tu - rekla je Matora.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga