AKTUELNO

Nevolje u raju.

U toku je debata, a zadrugari glasaju ko je veći manipulator u odnosima, muškarci ili žene. Sledeći je reč imao Jovan Cvijetić Cvele.

Ja jesam manipulisao, zarad nekog mira, ali ova plavušica je mnogo više manipulator od mene. Ovde, meni je primer, kad joj ti zameriš nešto, pa te ona natera da joj se izviniš što si joj zamerio. Ja i dalje nastavljam sve to, jer je ta emocija u meni mnogo jača - govorio je Cvele.
Ja se kladim da tri dana nakon izlaska, nećete biti zajedno. Kladimo se, 'ajde - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Složio bih se sa Čorbom, za primere, jedino ne mislim da je kod Stefana i Jovane manipulacija, a sve ostalo, Čorbi se vratilo, Teodora ga je smirila u tom nekom divljačkom ponašanju. Smatram da su žene veći manipulatori, devojka me ubedi da joj se izvinim. A sve to radi sa osmehom. Ti si preko nekih stvari svesno prešla, da bi manipulisala sa mnom u ostalom periodu - nastavio je Cvele.
Morala sam nekako da ti vratim, a ostala sam s tobom u odnosu - rekla je Anja.
Mislim da ovde ima situacija puno, navešću Minu i Frana, mislim da je ona manipulisala, nije gajila nikakve emocije prema njemu. Onda i Car sa njom, a Mina delimično pokušava sa mnom da manipuliše, u toj priči sa Carem - govorio je Mišel.
Ja manipulišem? Pitam te, gde ja manipulišem? - pitala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad kažeš da nećeš imati razgovor sa bivšim, a sinoć si i te kako pričala sa njim - rekao je Mišel.
Ja to ne radim, moj razgovor sa njim je bio, tako što je on ušao i započeo razgovor sa mnom, ja sam pustila, prihvatila i rekla hvala. Znam da kad mu ne odgovorim i okrenem leđa, onda... Lakše mi je da klimnem glavom. Šta si juče radio ti? Draganu bockaš i peckaš - rekla je Mina.
Ne možeš sa du*etom na dve strane, sa mnom ne može. Nema poverenja, pogazila je reč, postavljena je u iskušenje - rekao je Mišel.
Koje iskušenje? Tebi se Dragana obraća, ti nastavljaš da pričaš sa njom, namerno me gleda - vikala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: M. P.

#Zadruga