AKTUELNO

Vrbaški nije naveo.

U toku je glasanje na kom zadrugari biraju osobu koja je spremna na sve zarad ličnog interesa. Ustao je i ovonedeljni vođa Filip Car.

Ja neću navesti najgore osobe ovde, oni su u stanju da zarad svojih ličnih interesa i zadataka... Čudi me kako Kobra ništa ni isk*rao, sigurno bi da je ostao... To što se ovde dešava i šta su žene u stanju da naprave... Ali ja ću navesti Necu, on je u egalu ovde sa najjačim igračima za igre... Ono što je radio sa Borom, zarad nekog rijalitija... Druga mora biti Sanja, ružno mi je, imamo okej odnos, ali sama si rekla to da neke stvari koje su se događale... Pričala si mi za Frana - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam ti pričala? Meni se on stvarno svideo - odbrusila je Sanja.
I za mene si pričala da sam ti bio igra, pa si to promenila posle. Rekla si mi da si videla da nisam ravnodušan prema Mini i da si zato odj*bala celu priču sa mnom - nastavio je Car.
Ja sam ulazila iskreno u odnose, i sa Franom i sa Anđelom, i sa tobom posle... A ja sam folirant, jer ste se svi uplašili Matore, pritiska i ostalo... - govorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Minu neću da navedem, smatram i da bilo ko da je navede, to neće da joj znači. Ona bi moje smatrala provokacijom. Prva osoba je Neca, druga je Sanja, a treća, dvoumim se između teta Nadice, ona više iz nekog sopstvenog zadovoljstva to radi, tu su mi i Teodora, Čorba i Maja... Navešću Maju, ona je neke stvari radila da bi privukla Janjuševu pažnju - govorio je Car.
Ja nisam radila zarad rijalitija namerno - pričala je Maja.
Zarad nečega radiš, ne znam da li rijalitija ili ličnog interesa. Ali kad neko napravi urnebesnu frku ujutru kada svi spavaju, to je zarad nečega - poručio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.