AKTUELNO

Ljuti protivnici samo za crnim stolom!

Sastanak je u toku, a zadrugari biraju ko je između njih najspremniji da gazi sve, zarad lične koristi. Sledeći na redu da glasa je bio Nenad Aleksić Ša.

Prvo mesto Miljana, videli smo na šta je sve spremna, a drugo mesto Aleks, tu je i Nadica. Hteo sam da vas navedem, ali ste zaplakali, pa sam se sažalio. Kad sedne za crni sto, pretvori se u neku drugu osobu. Van ovog, vi ste super. Niste loši, ali ste spremni da ostanete u rijalitiju, birate aktuelne teme - rekao je Ša.
Jesi u pravu, znam da vratim i spustim te na zemlju. Takva sam i napolju, a to što se pretvaram za stolom, van stola nemam neke teme. Ne biram ja teme, mene povuče. Odustala sam od tebe i onda me iziritiraš - odgovorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Složila bih se da sa Markom, da je spremna na nekoliko frekvencija zarad svoje lične koristi, radi sve, a to je Miljana. Druga osoba je Neca. On je napravio karambol sa Borom, odnos je pretvorio u ono što sada jeste. Bilo je i svađa, obračuna, da li je to pozadina zaljubljenosti, ne znam, ali delovalo je da ne može da se otkači od te priče. Treća osoba je Aleks. Svi moramo da se potrudimo, ali ne znam zašto po svaku cenu - pričala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde ono što sam i napolju. Ne foliram se nijedne sekunde. Može da mi se desi da mi se svidi neko, možda sam ja to pogrešno protumačila, ali kad razmislim, mislim da nisam bila zaljubljena. Uvek sam ustajala i govorila da je meni Filip drag, bilo mi je bitno šta on misli i šta mi kaže, potresala sam se kad mi nešto prebaci. Njgore reči sam mu izgovarala, ne može da bude ljubav, ali ga volim na neki način. Jutros nije bilo se*sa, jesmo ležali u krevetu, ljubili smo se samo. Vi ste bolesni, bavite se svojim životima, a ne sa mnom - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga