AKTUELNO

Ne smiruju se!

I dalje traje haos koji je nastao nakon optužbi pojedinih zadrugarki na račun Jovane Ljubisavljević u emisiji "Gledanje snimaka". Nekoliko njih optužilo je misicu da krade stvari, a u njenu odbranu skočila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove devojke su seljančure, samo ogovara. Kada nemaju šta da kažu, kažu da uriniraš, vršiš nuždu iza kuće, kradeš stvari. Ja nikad nisam videla klip gde misica ogovara. A Ana Bulatović je ogovara, ona je samo na muškoj strani - skočila je Miljana Kulić.
Vrhunac mržnje prema meni. Ja sam okačila dve začakaljkice iznad kreveta da držim naočare, neko se prišunjuao, uzeo ih dok sam spavala i vratio naočare. Isto tako, kad sam išla do Drveta, kada sam se vratila i otvorila kutijice sa sočivima, nije bilo sočiva. Što se tiče korseta, meni je ukraden korset koji je lično pravljem za mene. Tako da ja čutim o krađi, uništavanju medicinskih stvari... - pričala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bilo posle "Igre istine", pričale smo kako je spremna za sve. Meni nikad ništa nije ukrala, ali devojke komentarišu. Sigurno postoji nešto, nemoguće da nikad nije. Što se tiče čopora, to se istripovala. Nema čopora, ja ne mrzim Jovanu, ali me iritira - poručila je Ana Bulatović.
Sve preko dve osobe je organizacija - istakao je Stefan Karić.
Ne mogu da je optužim da krade, ali sigurno nešto muti, čim je spremna na sve - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula atakuje na Jovanu zbog Anđela. Milica Kemez zbog menstruacije i šolje, udara na nju, ali i zbog Karića. Za Anu Bulatović ne znam. A ona je toliko realna, da nije rekla ništa o Tomoviću, u koga je zaljubljena osam meseci. Od kada je Tomović iskazaao ljubav prema Jovani, od tada je Ana napada. Ana je zaljubljena u njega. Tu je tvoja mržnja, tu je tvoje ludilo. Nek te Milica savetuje. Ovo ne mora da bude tačno, ali imam pravo na sumnju - skočio je Lepi Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.