AKTUELNO

Šok!

U večerašnjem izdanju emisije ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Milicu Kemez.

Milice, rekla si na debai da ipak nisi rekla sve o svojim odnosima, da li sada možemo biti sigurni da si nešot imala sa Carem?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne o odnosima, nego o životu, nisam mislila na odnose u Zadruzi i zadrugare. Kod mene se jasno videla šta i sa kim sam imala. Napolju nismo imali vremena da pričamo, a da kažem sve, da se izletim, ali mislim da sam mu generalno sve rekla - izjavila je Milica.
Matora, kao prijatelj si izdala Sandru, odala si Natašine tajne, par puta si iznela stvari koje ti je Rialda rekla u poverenju, sav prljav veš si iznela u javnost o Sanji, da li imaš obraza da pominješ da si nekome prijatelj, kada si prvi put priliku iskoristila, ko je ova Matora koju gledamo ove sezone?
Što se tiče Nataše, pričali smo ovde, niti sam otkrila tajnu, o tome se pričalo u Zadruzi, što se tiče Rialde, nisam je napravila lezbijkom, što se tiče Sandre, ja sam Sandru navela da zna neke stvari. Smatram da sam prijatelj, što se tiče Sanje i mene, ispala sam loša, ali stojim iza svojih reči, da isteram pravdu, ne mogu, niti hoću - rekla je Matora.
Složila bih se sa pitanjem i ne bih imala ništa da dodam - kratko je prokomentarisala Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se Ruialdom pričala, ona kaže kad poludi, ne zna šta priča. Ja ne smatram da mi Matora nije prijatelj, da sam se poverila nešto iz spoljnog sveta, pa da je iznela, onda je ne bih smatrama prijateljem - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga