AKTUELNO

Stara ljubav još boli.

U toku je "Pretres nedelje", a Milan Milošević je pitao Jovanu Tomić Matoru za njen odnos sa Sanjom Stanković.

Ja stojim iza svojih reči, sve sam joj rekla. Da se ponavljam i produbljujem konflikt, ne želim. Jesam bila izrevoltirana za Uskrs, ali ne bih da delim. Jesam sa njih četvoro, morala sam sa nekim da pričam. Ono što ne želim da se ponavlja, da reagujemj agresivno - pričala je Matora.
Jesi pljuvala po poklonima koje nisi dobila?
Onda za praznik, osetila sam se loše, kao i svako ko nije dobio. Dobila sam za rođendan, ali sam očekivala neki mali znak pažnje. Obraćala sam se prvenstveno svojoj porodici i prijateljima - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

I za mog tatu si rekla, čula sam - rekla je Sanja.
Ja sam to isto govorila na pitanju novinara. Ja trpim, a nemoćna sam da isterujem pravdu, pa će se uvek to stavljati na moja leđa. I moja se mama osećala loše, ali je ne pominjem. Ona želi da se svađa sa mnom - rekla je Jovana.
Što se tiče poklona, nisam pljunula nikog, čistila sam i slušala nju. Jeste aludirala na mene, pominjala je i mog tatu i mamu, udarala je nisko koliko god može. Nikada nisam iznosila njene porodične probleme, a nju treba da bude sramota - rekla je Sanja.
Ali ti si to pričala javno, ja nisam iznela što ona nije - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta je priče da kao prijatelj, ne smeš da iznosiš te detalje - rekao je Mića.
Svi mogu, ali ona ovde ne može to da priča - rekla je Sanja.
Izrevoltirana sam time što ona zna kako ovo da prekine, a ne da demantuješ neke stvari. Tako isto može da mi kaže za našu vezu, a ne da me stalno pecka, i ide još dublje. Mi smo imale probleme, sama zna da niko neke stvari u vezi, koje sam ti ja praštala, da niko ne bi trpeo. Bila sam bolesno zaljubljena u nju, u tom trenutku bih prešla preko svih stvari. Ja sam par puta nešto oprostila što nisam smela. Tištilo me to, htela sam da promenim neke stvari, samo da bih pokazala koliko je volim - rekla je Jovana.
Ja sebe ne opravdavam što sam rekla, ali ti mene psuješ i vređaš - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene samo može da isprovocira kad se pravi ili luda ili glupa. Ja ću sad zaćutati, jer ona ovaj trenutak i te kako koristi, a mene trenutno vodi bes. Ja rijaliti neću da nosim na svojim rečima - rekla je Matora.
Besna si na to što sam imala sa Anđelom i Filipm - rekla je Sanja.
Pored svega, videla sam da me pravi budalom, malo je falilo da se zbližimo. Ali videla sam da se ti ne kaješ, jer ide na tvoju vodenicu, i da Car želi, on može na jedan da bude sa njom - rekla je Jovana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga