AKTUELNO

Au!

Trenutno se polemiše o odnosu Jovane ljubisavljevcić i Stefana Karića, koji su u turbulentnoj vezi. Voditelj Darko Tanasijević je pročitao Jovani ono što je izjavila, kako bi je podsetio na izjave kojih se navodno ne seća.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se z*jebala ali shvataš me ne ozbiljno, i stavljate me u koš sa ostalima ali kada izađemo napolje ja biti drugačija i pravila sam mnogo s*anja ja nisam kao ostale k*rve - pročitao je Darko Jovaninu izjavu.
Ja nisam komentarisala sve devojke, nego je mene pogodilo jer on to nije trebao da kaže - rekla je Jovana.
Vodi se priča da ćeš da se potrudiš da Stefana nahvataš i zadržiš na dete?
Ktastrofa, to ko tako komentariše će svoje život tako da provede! Mi to jesmo pričali, jer nam je vreme i to je prirodno i onda je neko čuo pa je napravio - rekla je Jovana.
Ja sam to rekao, jer si mi rekla kako nam je vreme - dodao je Stefan.
On jeste rekao kako svaka sa njim hoće dete - rekao je Đedović.
Ko god da je rekao, katastrofa je i ja se toga ne sećam! - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prokomentariši nam sve ovo za dete? - glasilo je pitanje.
Pričali smo da trebam da postanem otac i da ona hoće da bude mlada mama, i ja sam komentarisao i rekao to i imaju pravi da komentarišu! Ja ne mislim da je ona takva, jer je imala momka tri godine mogli su da rade - rekao je Stefan.
Da li misliš da možeš da prođeš kao njen bivši, i kako komentarišeš kako ostali komentrišu kako sve ponižava?
Ne mislim, jer ja imam samopouzanje a to za njih, ona je visoka i ne treba sebe da podiže i znamo da ja vaspitana i kulturna iz dobre porodice! Kada je bila naša svađa, ja bih joj prišao nakon svega, to je sigurno! Ona je mene tada zadržala, jer znam da bih pogrešio i ona me je zadržala ali bi smo se nasmejali jedno drugom - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga