AKTUELNO

Žestoka rasprava!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Draganu Spasojević:"Koji je tvoj i Mišelov sada trenutni odnos?"

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Mina i Car su na trenutak nastavili ponovo da se svađaju, te upali Dragani u odgovor.

Ja ne znam o čemu ti pričaš, neka ti donesu lekove jer ti moju majku j*beš u crnini! - rekla je Mina.
Jesam, ali ja nisam mogao da legnem sa tobom, u utorak ti p*čka ispada i jesam ljubomoran i neću da te j*bem nego da te kritikujem! - vikao je Car.
Ja te molim da me ostaviš na miru, ali se ti vraćaš i psuješ me i ideš tamo i vamo, a ja ne znam šta hoćeš i sram te bilo - rekla je Mina.
Žao mi je tvoje mama, ali ti možeš da crkneš i ne trebaš da postojiš i rađaš decu i ti ćeš takva da završiš u jarku! - vređao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je Dragana krenula sa svojim izlaganjem.

Ništa, mi ne pričamo, po neku reč progovorimo i nasmejemo se onako u prolazu. Meni je žao što se desila ta svađa oko gluposti, on spava preko puta mene i sa Tarom koja me je ošamarila, i sa njom razgovaram i znam da smo neshvatljivi napolju, ali tako je kako je jer živimo zajedno! Sve je moglo da se zaustavi, ali ja nisam mogla da prećutim, i rekla sam da nisam aludirala na one stvari, nego na njegov odnos sa ženama! Meni je jako žao, ali ja nikada u njega nisam bila zaljubljena - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga