AKTUELNO

Haos za haosom!

Nakon druge pauze za reklame u emisiji "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević najavio je naredni prilog - odnos Kristine Spalević i Kristijana Golubovića na poslednjoj žurki, koji je izazvao turbulencije među zadrugarima. U jednom segmentu on je uzeo žeton sa ruleta, a ona je otvorila usta.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina ga ovde zavodi, namerno je uzela žeton, postavila na broj - govorio je Karić.
Ovo je flert! Ona je slobodna, a on određuje granicu. Ali ovo je voda za ono što je radio na "Farmi" - poručio je Lepi Mića.
Malopre su rekli da sam htela da zažvalim Kristijana, ja znam da ovo nije bio poljubac - istakla je Kristina.
Kristijan ima sa svim devojkama ovakav odnos. Došla je Kristina, koja je koketa, otvoreno ponašanje, ali ništa loše ne radi. Jaranice, ti si top . Kristijan zna šta radi, ima 50 godina, zna šta radi. Ima životno iskustvo. Kristina, ti si slobodna, imaš pravo da radiš šta hoćeš, a on će da ti postavi granicu - rekla je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda ću da budem dosadna, ali kazaću nešto. Kristijan ovde ima slobodan odnos sa devojkama, ali ovo je totalno drugačiji odnos. Ja vraćam vreme. Nenad i ja smo se muvackali nekoliko meseci, ali je sve to bilo kvarno. Nenadu je ovde j*bana majka za manje stvari. Lepi Mića je ustao i govorio Nenadu da prizna, Nadica pričala da neko Nenadu kod kuće plače, j*bala mu je mater. Što ne komentarišete ovo? - bunila se Tara.
Nadica se uplašila, ne sme da komentariše - dodao je Ša.
Danas je Nadica dobila pitanje zašto ne komentariše vezu Stefana i Jovane, zato što nema m*da, Isto tako nema m*da da komentariše Kristijana Golubovića, ljudi ovde šilje k*rac na onoga na koga mogu. Nemate m*da, Nadice. Ako ste mogli da terorišete mog dećka mesecima, mene da nazivate bolesnicom, zašto Kristina sada nije bolesnica? Zašto Kristijanova supruga ne plače? Zašto niste sada svačija majka? - nastavila je Simova, dok se uporedo svađala sa Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam i te kako m da komentarišem, ja ne komentarišem odmah na početku, ja prvo sa strane kažem nekako ljudski - govorila je Nadica.
Šiljite k*rac gde možete, a tamo ne smete. Hajde čik šiljite k*rac na Kristijana - rekla je Tara.
Malopre sam rekla Kristijanu za vreme reklama da nije u redu. Ja nisam sa njim provodila vreme da bih stekla utisak o njegovom braku. Sa Ša sam bila prisna, moja ćerka je bila dobra drugarica sa njim, bila je sasvim drugačija priča - nastavila je Kijina majka.
A što ste me vređali ako sam vam bio prijatelj? - zamerio je reper.
Gde je plač, gde je nagon Kijine majke, gde je sve, gde je 2 u 1? - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.