AKTUELNO

Pitanje za pitanjem!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca",a voditelj Milan Milošević je oročitao naredno pitanje za Kristijana Golubovića:"Kada bi Kristina i Čorba bili nominovani koga bi poslao u izolaciju?"

Foto: TV Pink Printscreen

Kristinu! - rekao je Kiki.
Zašto pričaš loše za Taru i Ša, a bila si im prijatelj? - glasilo je pitanje za Sandru.
Fokusirala sam se na Taru, jer joj je ponašanje katastrofa i uzimam mi svu energiju. Ja mislim da ona nije loš čovek, ali ne mogu više. Ja sam bila srećna kada su se smuvali, i tada sam mislila da je kraj svim tajnama gde smo bili i Marko i ja i nikada nisam rekla da ja podržavam to ili ne! - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao Tari zašto se grli sa njim, a onda mi je rekla kako je Ša rekao da me ne sluša i onda me nije zanimalo neka se vole - rekao je Đedović.
Sada slušam Sandru, i Marko je Tarin drug a sada ispada kao da je ona bila sa njima zbog rijalitija. Kad su bila pitanja ko podržava, ja sam rekla da je nemoralno, ali smo svi podržali i Sandra - dodala je Matora.
Ja mislim i čula sam od Sandre da je ona u prošloj sezoni nije podržala Lunu i Slobu, a sa Markom je drugarica, pa je zato podržala njih dvoje! Ona se sada povlači i pere se od svega, meni tako izgleda! - rekla je Ana.
Kada smo ušli u vezu javno, ja sam pokušala da se saberem i njih sam ubila, konkretno Sandru i Marka, ali kada sam shvatila kako sa Ša, onda sam se smirila i sada kada nemam problem da je sve tajna ja ih ne gušim, samo se žalim za moje psihičko stanje - rekla je Tara.
Oni su znali sve kao i gledaoci, a mi ovde smo samo mogli po pogledima i pitanjima i sve nas je pokrenulo. Kada smo se obraćali Tari, ona je potvrđivala a on je negirao - rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga