AKTUELNO

Provalio je njegovu igru.

U toku je porodičan sastanak, a zadrugari polemišu o poljupcu Jovane Tomić Matore i Sandre Rešić, pa jesu pojedini iznosili svoje mišljenje o toj situaciji.

Svaki vid nagle promene, javnost ne trpi. Jer ti imaš fanove zbog onoga što pokažeš, a onda napraviš nešto pri čemu vide da to nisi - pričao je Đedović,
Ona nije maloumna, ali ne treba da plače, pravi dramu, nego da stane iza toga što je uradila, jer ne može da vrati vreme. Napravila sam komparaciju, osudila sam je, ali su ljudi isto uradili ovde katastrofalne situacije - govorila je Rialda.
Ali to nije opravdanje za bilo šta - rekao je Đedović.
Sud donosi spoljni svet, ne mi - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sam sve ja, to što ja nisam imala prilike da se ponašam ovako, onako, da mogu da podnesem svašta, da nije trebalo tako da bude, slažem se. Kako se to videlo, kako vi kažete, tako je. Ja nisam pravila dramu zbog toga, doživela sam povredu od strane nekog koga nisam videla mesecima. I prvo što mi je rekao je osuda - rekla je Rešićeva.
Pojedinim zadrugarima želim da komentarišem obraćanje Vuka moba. Tako vas je lagano razvalio, da ste izludeli. Ako znaš da si u pravu, šta te boli šta on priča? Ja govorim moje mišljenje. Ne treba Vuk da vam kaže da se razdvojite ili spojite - rekao je Mića.
On je samo rekao šta misli, pa se tako shvatilo - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Želite slavu, popularnost, a kad se je*ete onda odgovarate za to. Svaki problem činite sami sebi. Evo Čorba kao slika i prilika, vas šest stojite oko njega. Trčite za njim, a posle kao bilo bezveze, ništa. Njemu svaka čast, nije on ganjao, negovi njega - nastavio je Mića.
Ti sad meni namećeš nešto, treba da me bude sramota? - pitala je Tara.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga