AKTUELNO

Svesna je svojih loših postupaka.

Večeras se u Beloj kući održava "Pretres nedelje", a pre nego što pročesljaju glavne teme, zadrugari komentarišu izbor za najgluplju osobu, a vreme je bilo da se proglasi i treća po redu. To je, po mišljenju gledalaca, bila Sanja Stanković, a komentarisala je Jovana Tomić Matora.

Ja sam nju i navela, evo i jednu situaciju... Meni je današnji utisak, ako dođe Car i kaže svega što bi ona trebalo da se stidi, ona se smeje. Car je delio budžet i obraća se njoj, gledam u njenu facu, a on joj objašnjava. On dečko u čudu, umesto da mu se nahrani ego. Što se tiče nje, ako ona ne kapira sebe, nek sasluša Đedovića makar. Ona ga gleda ovako i kaže da razume, ali kako da nema odgovor. U ovoj situaciji sam ja glupa za naš odnos, ali ja imam odgovor - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzimajući u obzir njeno zabavljanje sa Matorom, rekao sam šta svi mislimo o tome. Ona je ispala jako glupa, ne bih hteo da je uvredim, ali samim tim postupcima koje je htela da izvede ovde... Sve zbog njene nesigurnosti. Baš pričamo o njoj kako zna da zasija. A Car je počeo malo Vladine fore da hvata - pričao je Kristijan.
Vodili su se time da je ona nekako sama sebi upropastila učešće ovde, počev od Matore, Frana, pa Filipa. Uvek sam joj govorila najsurovije stvari, i rekla sam joj da pazi šta radi, da vodi računa s Filipom. Ti nazivao i Matoru prijateljem, pa mu najemotivniji trenutak poidele budžeta bio kad si njoj dao, kao da se sprdaš sa njom. Pa si došao kod Rialde koja te poklopila... Ti nisi znao kako sa Sanjom da raskineš - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda kao omiljena ide u hotel da se svađamo. Nisi ti napravila neke katastrofe kao ja, ali tužno bi bilo da sam glumio neko cveće, ja takav nisam. U nekim drugim situacijama mnogo bolje plivam nego u ovim budalaštinama. A ti ne znam šta radiš napolju i kakva si, ja se ničega ne stidim. Za Matoru sam rekao - nasmejao se Car,
Ovde su devojke postale glupe. Maja svoju glupost ponavlja iz godine u godinu, a Sanja je neko ko me je najviše razočarao. Sanja na kraju uradila tui najgluplju stvar, da ima se*s prekoputa Matore, ja nisam mogao da verujem, ja bih je stavio na prvom mestu - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispala sam jako glupa u ovoj sezoni, i u ljubavi i prijateljstvima, jer sam verovala ljudima koji su mi radili iza leđa. Pečat moje gluposti je bio Filip - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga