AKTUELNO

Hoće li stati na ludi kamen?

Nakon pauze za reklame, voditelj Milan Milošević je najavio novi prilog. Zadrugari su gledali razgovor Maje Marinković i Janjuša, koji su pričali da će se uzeti, a Marinkovićeva je pričala i da želi da joj košarkaš napravi bebu.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš daje Maji lažnu nadu da će se venčati i da će joj napraviti bebu, zavlače se kao da imaju 17 godina. Ako si rekao da hoćeš da se izvučeš po svaku cenu, da tražiš zabranu prilaska, a na kraju praviš bebu, da li je to realno? - pitala je Nadica.
Što skrnavite sve? - dobacila je Tara.
Meni je ovo lepo - rekao je Ša.
Za mene je ovo, s oproštenjem, j*bena igra. Vraća je nazad, zabrana prilaska, sad hoće bebu. Odlučite se... - govorila je Kijina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, Janjuše, da li ste za pravu svadbu u "Zadruzi", sve pravo? - pitao je Milan.
Jao, obesiće me Taki. Janjuš je stariji, neka kaže - rekla je kroz smeh Maja.
Boli me bubreg, ustani ti - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je možda neočekivano ljudima koji ne komuniciraju sa Majom i Janjušem. Mi koji dan, sve je jasno. Janjuš je skontao da protiv nekih stvari, koliko god se borio, da ne može. Ako voliš, milijardu puta smo sr*li po svemu, milijardu stvari preradili, vreme je da se is*re to. Isr*li su sve probleme koje su imali, vreme je za normalniji način. Sada je Maja posle svega svesna da Janjuš neke stvari ne misli, svesna je da je on voli. I ona njega voli, oni ne mogu da se odvoje. Apsolutno treba da se kruniše brakom - govorio je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.