AKTUELNO

Pitanje za pitanjem!

Naredno pitanje u nastavku emisije "Pitanja gledalaca", pročitano je za Nenada Aleksića Ša: "Ša, ako bi Ivana hipotetički bila sa Vladimirom i slala mu srca, da li bi ti bilo drago?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ako mu šalje, nema veze njen blam nije moj to nije moja stvar! Rekao sam šta mislim i to je njeno, ako sam ja takav kakav sam neka je i ona, verovatno se to dešava čim je postavljeno pitanje - rekao je Ša.
On je sada besan, ovo je besan odgovor čoveka koji ne želi da nastavlja priču da ne bi rekao nešto što ona nije zaslužila a on bi sada paklene stvari izgovorio! Ponavlja se Vladimir i sinoć i sada, a ti bi reagovao drugačije i ja pretpostavljam da ovo nije hipotetičko pitanje - rekla je Sandra.
Ja nisam glup, ali neću sebe da hvalim! Ako je isto, neka bude ista kao je i to mi olakšava mnogo toga - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On jeste napravio grešku, ali ona je pokazala da ni ona nije bolja od Ša! Nije sve to opravdanje, ali je tako kako je - rekao je Karić.
Drago mi je što se Nenad otreznio, posle onih šamara i drago mu je što je našla i kao mu olakšava! Jako si pametan, pa kao ako njoj nije blam, ali je veći blam da ga ona gleda i zašto kvalitetni Vladimir ne zaslužuje kvalitetnu Ivanu! Vladimir je pokazao kakav je čovek, a ovaj je pokazao kakav je kompleks - rekla je Nadica.
Ja opet da kažem, ako je ovo istina meni mnogo olakšava i vi ne razumete ali neko drugi da! - dodao je Ša.
Nadice, da li ti njega mrziš ili lečiš frustracije zbog Slobe, pa njemu govoriš ono što bi Slobi? - pitala je Sandra.
Ne, koga ja mrzim? Ja sam samo neko koga je on najgore izvređao ovde i ja znam pravu istinu a ja znam da je moja ćerka Kristina Kija Kockar - odgovorila je Nadica.
Ona da joj nije Slobe, ostala bi u Zrenjaninu i da joj nije Kije i one lujke Lune koje su se j*bavale ovde i zaradile pare. Nadica se možda zaljubila u Vladimira, ali to nije neuobičajno jer može da se zaljubi jer je mlađi od nje dvadeset godina kao Ša od Tare, i Vladimir nije čoveka ko što ona priča, a Nadica i Ša su mi kao crtani kao i on i Tara - rekao je Đedović.
Da li bi ti kao Vladimir, pošto kažeš da je normalna, a šalje poruke i gole slike devojkama, da li je to normalno? - pitao je Mića Nadicu.
Ja ne znam ni šta moje ćerka šalje, a ja to nisam videla tako da me ne zanima i to su deca neka rade šta hoće! - rekla je Nadica.
Nadice, ja tebe nisam dirala i Vladimir i ja imamo korektan odnos, a ja ti želim da ti on bude zet! Više, nemoj nikada da me ubacuješ u svoje kompleks rasprave babo od 60 godina i ne mešaj me nikada više, jer si aplaudirala tom dečku kada je mene i Sanju kanalio i ja ga uvek šaljem u izolaciju jer mi je udario ćerku najbolje drugarice i to su kodeksi! - vikala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga