AKTUELNO

Nova tema!

U toku je radio "Amnezija", sa Borom Santanom i Milicom Kemez, a naredni gost su im Kristijan Golubović i Kristina Spalević.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan svima, Kristijane i Kristina prvo pitanje za Kristinu: Da li si Kristijana pravila ljubomornim dok si igrala sa Mišelom sinoć?
Ne, ja njega gledam kao brata! - rekla je Kristina.
Ja sam jako nezgodan, i kada se napijem ja sam pokušao i Brendoina da poljubim i aj sma takav slobodniji! Ja sam slobodnici sa devojkama na te konotacije,m i kada mi neka kaže nemoj ja prestanem i shvatim bda tema ide u pogrešnom pravcu i Ivani smeta kada sedim pored neke žene, ali ja ne mogu da mirujem i bitno je da se ne zaljubljujem i da nemam odnose, a sa Aleksandrom nisam imao odnos kao sa Kristinom ali je to neka energija. Ja kada nekoga volim ja volim, ali kada me pipneš ja sam katastrofa i Moniku sam izbacio kao i Anju i Cveleta, ali oni sve to uzimaju k' srcu ali ako ja nekoga opiminjem šest mesei onda to je to, a oni su optužili Kristinu sada - rekao je Kristijan.

Njima se u jednom trentku pridružio i Branoslav Radonić Brendon.

Jedin aučesnica u zadruzi kojha ima bolej noge od Brende iam Kristina,a Brenda je ogrebalča Kristjana jer joj nije davao dovoljno paženje! - rekao je Brendon.
Neca je bio ljubomoran sinoć, da li si ti to video Brendone?
Moj dolazak u pab je prošao turbulentno, ali ja sam sa svima super! - rekao je Brendon.
Brendone, ko ti je bliži srcu, kristijan ili janjuš?
Naljution sam se na Janjuša, Kristijan naravno a njega je Brenda tešila a on je navikao na Brendona i zatrčao se na mene kao pijana žirafa - rekao je Brendon.
Kristijane, koja je bila najzaljubljenija u tebe?
Aleksandra - odgovorio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga