AKTUELNO

Evo šta misli o njima.

Naredno pitanje na večerašnjoj "Igri istine" postavio je Filip Car, a bilo je upućeno Kristijanu Goluboviću.

Reci mi iskreno mišljenje o vezi Kenan i Rialde - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Počinjemo od temelja, kada je Vlada davao mišljenje o temelju. Kenan ima neku posebnu narav, ili da ga dotiče komentar u unutrašnjosti, pa ga vari, ili je po prirodi flegma... Malo vučem paralelu između njega i Mišela, dosta sličnosti imaju. Morate da znate, neko je saznao da je najbolje za rijaliti biti u ljubavnoj vezi, ali da znate da stendap šoumeni kao što sam ja, su male bebe za ljubavnu vezu. Ne treba da vas čudi i da fejkiraju vezu... Oni često odu u WC, tamo ima paravan... Tako i treba da se radi... Nego legnu devojke preko dečka nasred... Ja sam bio na "Farmi 6", nasred njive čovek legao, klaberka preko njega i gledaju vas u oči i pričaju da nije bilo ništa... Mislim da Rialda i zaslužuje i takav je tip, da traži mnogo većeg dasu od Kenana. Ali je dečko možda toliko emotivan da joj daje sigurnost, možda ta veza ima prosperiteta za mnogo veću ljubav. Oni ako glume, onda super, najbolji glumci u "Zadruzi" - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje je mišljenje da veza nije fejk, ali cela kuća priča... Ne mogu da verujem da nemaju s*ks - pričao je Car.
Ti si se smejao kada je Vladimir pričao da mu je Kenan više pederast - dodao je Golubović.

Kristijan i Car su se podsetili komentara Marije Kulić, a Miljana im je zamerila što pominju njenu mamu, koja više nije deo rijalitija.

Ne uzimajte je u svoja prljava usta - rekla je Kulićeva.
Tvoja su prljava usta. Marija Kulić, da Bog da ti bilo šta sebi želim, a Miljana neka gleda svoja posla... Mi pričamo ovde o zaljubljenom paru - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam dva mlađa brata i sestru kod kuće. Ja želim da kada izađem odavde ti ljudi budu ponosni na sestru. Želim da kad moj brat ode u školu ili sestra, da im ne pokazuju moje snimke... Ako ništa, da im bar nisam ukaljala obraz... Meni jeste bez toga teško, ali tako je - istakla je Rialda.
Ja lično mislim da to nije tvoj dasa, ne da je veza fejk, nego da je slabijeg intenziteta. Rialda, ti si lipicaner, mašeš grivom, a on ima čudnu tu neku... Ja smatram sebe alfom, i imam razloga da smatram to za sebe. Evo, mene Rialda da poljubi kao tebe, ja ne bi mogao da izdržim - dodao je Golubović.
Šta ću, ja je poštujem, devojka je ispričala svoje razloge. Nama je za deset dana šest meseci, j*beš onog ko fejkira šest meseci... - uzvratio je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.