AKTUELNO

Ovo su svi čekali!

Voditelj Milan Milošević u današnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je naredno pitanje za Marka Janjuševića Janjuša.

Zašto sada veruješ Aleks da te voli, a pre par dana joj nisi verovao?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja razumem pitanje, to nije problem, da li verujem njoj sad ili ranije. Kako ona to formuliše i kako kaže, to da je bila zaljubljena, dosta njih nije poverovalo da nije iskrena, ali ja mislim da ona mene voli, mislim da me više voli kao druga, da sam joj drag, da me je zavolela za ta dva, tri meseca, stvarno sam bio dobar. Da li se ona zaljubila ili joj se čini, sada sam ozbiljan, zbog te pažnje, ali ja znam da me voli, ne mogu da uđem u njenu glavu! Ali stvarno znam da mi ne misli loše - rekao je Janjuš.

Potom je i Mina Vrbaški dobila pitanje.

Mina, zašto si ljubomorna na Taru i na Ša, jer zbog toga što Ša toliko titra njoj, a ti i Fran delujete kao brat i sestra? - glasilo je pitanje.
Ljubomorna ne znam na šta, na Taru i Ša? Nikad, niti bih volela da imam takav odnos, što se njega tiče, stvarno, svaka čast i kako može da trpi i one njene histerije i poniženja koja mu priređuje, svaka čast! To što imam o tebi, to ćeš videti kada izađeš, klipovi koji su izašli - izjavila je Mina.
Bolje da se drogiram, nego da se j*bem za dve hiljade! - odbrusila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

To kako izgledamo, on je prema meni je savršen! Ša nema potrebe da mi namiguje, dok Tara nije tu, stvarno to neću, ne želim da se mešam u odnos, ne znam zašto mi namiguje i malopre kada sam ušla u pušionu! Mi smo se družili, bili smo stvarno... Na svadbi mi je u ogledalu namignuo. Naš odnos je stvarno bio prijateljski, ali jednostavno, bolje da nemamo ni to, ne bih da mu kvarim ovaj savršen odnos - dodala je Mina.
Mislim da nije, jer Fran trči oko nje, dok ona skiči na njega, nije mogao nešto da joj pomogne, ona se drala na njega, kao ona će sama to. Samim time što nemaju seksualne odnose, pokazuje da ga gleda kao sprdnju, da bude u nekoj priči - uzvratila je Tara.
Ja sam uključena u svaku temu, zna se sa kim i šta radim, ja nisam isključena iz priče - uzvratila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Mina htela da ima nešto sa Ša, pa ne može više da se obuzda, prvi put sam joj danas odgovorila, dok ona mene ne komentariše, neću ni ja. Ona je Franu rekla da su mu jedini prijatelji Tara i Ša, ako je ona to videla, ne znam odakle potreba da me komentarišete na ružan i loš način - rekla je Simova.
Kada su bili vaši odnosi, kada sam pričala sa tobom i sa Nenadom, ja sam imala iskreno mišljenje i rekla sam ti gde grešiš - poručila je Mina.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga