AKTUELNO

Napeto veče!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Marka Janjuševića: "Zašto si davao Aleks lažnu nadu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nisma nikome davao lažnu nadu, ali ona zna da ja nisam davao nikakve nade, ali možda tako deluje - rekao je Janjuš.
Ma video je bre, nije on budala - rekla je Aleksandra.
Janjuš sada vrda, i ne kažem da si namerno radio nego ti je prijala pažnja i nije moguće da nisi video, pa se nisi sklonio i to je lažna nada - rekla je Sandra.
Gledaoci su u pravu, i svi su to videli samo sam ja negirala. Meni je zagrljaj i sve to budilo neku nadu, ali to je moja greška i on ništa nije kriv - rekla je Aleks.
Kako ti nekome možeš da morališeš, a gledali smo te u akciji sa Čorbom? - glasilo je pitanje za Maju.
Pa mogu, jer sam ja bila u vezi i ne kažem da su to moralne stvari, a ja se nisam bavila stvarima za novac - rekla je Maja.
Smatram da ne može da joj morališe, jer je Maja bila u odnosu sa Janjušem godinu dana, a on je bio oženjen i to je veća težina i kakva je to veza bila, čak se i Čorba ograđivao. Aleks je bila u prijateljskom odnosu, ali je isto napravila sa Čorbom ono što joj nije trebalo i bilo je odvratno, Maja se nabijala direktno a Aleks preko pantalona. Ovde ko je šta radio za novac se nije dokazalo, a Aleksandra se previše pravda i Maja nema pravo da morališe - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga