AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Nakon pauze za reklame, nastavila se radio "Amnezija". Bora Santana i Milica Kemez pričali su o jučerašnjoj debati na temu "Izdaja prijateljstva".

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se zbližiš sa ljudima, ali često zaboravimo da je ovo takmičenje, da ima sujete, svega... Ja prošle godine nisam razmišljala o tome, ali sam shvatila tek kada sam izašla. Što je bliži kraj, to je veća borba. Ali mi ovde živimo zajedno, delimo hranu, ne može da se kaže da nismo prijatelji - istakla je Milica.
Što se tiče izdaje u ljubavnim odnosima, kada neko od partnera iđe posle tri dana u novu vezu, to je za mene izdaja (pričajući o Pauli). Ali treba da prihvatimo da smo svi različiti. Eto Ermina i Nataša imaju tu crtu da tutkaju prijatelje, pa očekuju nešto zauzvrat, onda kada ne dobiju, ćute, ćute, pa puknu, pa se desi ovo što se desilo. Onda Nataša je sama sebi stvorila sebi veliki krug drugarica, pa je zamerila Sandri za Anđela. Ovde nije moguće funkcionisati u takozvanom čoporu, svako ima neke teme, za koje ih napadaju... Ja mislim da su između Sandre i Anđela postojale varnice i hemija, Ermina je bila upućena u to, ali neće izneti to sad, jer joj verovatno ne odgovara - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

U studio je stigao Stefan Karić, koji je juče komentarisao da zadrugari nisu bili iskreni tokom debate.

Ermina ima neke vizije. Npr. sada hoće Matoroj da pokaže koliki joj je prijatelj. Ja se slažem sa nekim stvarima koje priča, ali ne smatram da treba da se meša. Ja mislim da između Sanje i Matore nema sreće. Ali ako je ona srećna i ja sam srećan - poručio je Karić.
Ja isto nikome ne zabranjujem, ne želim da me neko stavlja u taj trouga, ja sam isto Matoroj rekao, da radi kako hoće. Ne želim da se mešam, niti imam pravo da se mešam - ubacio se Anđelo Ranković.
Ja stvarno mislim da Ermina voli Matoru, ali eto ovde ima dosta sujete među ljudima. Moje mišljenje je da Ermina ne treba da radi neke stvari. Nema šta da mi pričamo Matoroj šta je njoj Sanja radila, ona najbolje zna - istakao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja je najveća izdaja za tebe? - pitao je Bora.
Mislim da ono na početku između Tomovića i Janjuša, Tomović se i ljubio sa Majom. Isto i ovo sa Anđelom i Sanjom, ali on se pokajao - dodao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.