AKTUELNO

Sve je rekao!

Marko Janjušević i Aleksdandra Nikolić su zaopčeli razgiovor o njima, i problemima koji su se umešali u njihov odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mene pravila ljubomornim sa onim kretenom, i ja nisma mogao da verujem. Ja ne mogu da podnesem tako neke stvari i ja znam kako sam se osećao, nisma hteo ništa da kažem - rekao je Janjuš.
Zašto mi nisi rekao? Imao si načina - rekla je.
Kada samo se poljubili, sve mi se slomilo u glavi - rekao je Marko.
Šta si hteo da postigneš poljupcem? - pitala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo iz inata, nego ej bhila i ta svadba i tako se sve desilo. Znao sam da će tako da izgleda, ali nije inat veruj mi i mene je sramota danas sam se treso! Mene je žena ostavila zbog nje i nanela mi je bol i ovde i napolju, i pređem prtekos vega i posle jedan dan, ja sam doživeo grebanje. Onda, na žurki konstantno gledanje i ja nisam budala da ne vidim,a onda momačko veče ja gledam šta ona radi i Darko me je iznervirao kada je on na pesmu "Bivši" oni se keze - rekao je košarkaš.
Ali sam si birao! - odbrusila je Aleksandra.
Ja se kajem, to su non stop provokacije ali ja nisma budala. Ja danas nisam došao do kuće, i ispred se gađala ona strela ja nisma mogao da stanem pored nje, jer se tobom ženim a on dobacuje kako se mi volimo i tebi je dobacivao zbog mene - rekao je Janjuš.
Ona je meni rekla kako je sa njim biloa iz inata, ali ja znam da se zaljubila, nisma ja mutav - dodao je.
Rekla je i meni da se zaljubila, a ti znaš da ja nisma kriva! Ja sa njim nisam imala ništa i hteo je da me poljubi ali aj nisma htela - rekla je Aleks.
Smećar jedan, on je klošar a ona i napolju mi raskinemo i ona ode sa drugim i kao niej me prevarila. Ona je neko kome je u glavi samo s*ks, i priča mi kako se ja blamiram, a on je majmunčina i iam pik na mene, ali će se i ovo završiti - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga