AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem su Paula Hublin i Filip Car pričali o ljubljenju, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od aktera. 

To je dokaz da je ona namerno prozivala Sanju - rekao je Neca.
U početku klipa se tačno vidi da su njih dvojesu imali nešto a nisu u vezi, sve se ovde videlo - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je delovalo da pozanjem Paulu, ja sam iznenađenja kako je ona iskran u svojim s*anjima. Meni je šok da se tu nešto dešava. Gledaj situaciju kako se Car ponaša. Ja sam verovala da je ona zaljubljena u Tomovića, ali sada se vidi da nije, nego u Cara. Ovo nije prijateljski odnos - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je u pravu za dosta stvari. Ja imam osećaj da nisam zaljubljen, ja nju volim. Meni je haos u glavi kada vidim da ona priča sa nekim, ili da je neko napada - rekao je Car.
To je zaljubljensoti, ti nikada nisi bio zaljubljen - uskočio je Karić.
Ja nju baš voli, nije mi dobro, volim je na neki bolestan način. Meni je jako teško, jer ja nju ne gledam na neki lud način, ja nju gledam kao savršenu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je trenutak kada je Car pokazao opet da ne zna da sakrije svoje emocije. On je juče meni rekao osmehom šta se sve dešava sa njima. Paula kalkuliše kada će biti pravi trenutak da uđu u vezu - rekla je Rilada.
Ja ne mogu da verujem da mi se ovo dešava - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga