AKTUELNO

Au, druže!

Jovana Tomić Matora došla u emisiju ,,Amnezija" kako bi prokomentarisala to što joj se njena bivša devojka Sanja Stanković izvinila za sve što joj je uradila.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo sa njene strane, ali sam prešla preko toga, naravno da ne mogu da prihvatim izvinjenje, niti imam potrebu, ali opet lepo sa njene strane, čuli ste šta sam rekla, toliko o tome, ali da, ispalo je tako... Nemam potrebu da se ponavljam - rekla je Matora.
Ona je time priznala da si ti bila u pravu za sve što si pričala, moje mišljenje je da si trebala da prihvatiš to izvinjenje - rekao je Karić.
Bilo bi neiksreno sa moje strane, ja mislim da ona nema u ovoj situaciji, da ona nije imala ni srama, ni blama prema meni, ne kažem da sam ja cvećka, bila sam i sa Monikom i sve to, ali ovo je potpuno druga situacija - rekla je Tomićeva.
Htela sam da kažem, nisam ja rekla da je ona u pravu, samo sam imala potrebu da joj se izvinim, ona je posle pretresa izvređala mene, ja sam prišla Ermini i rekla joj da mi je teško, celu noć sam razmišljala, nisam ni sa Filipom razgovarala... - uključila se Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga