AKTUELNO

Pokazali i nove majice.

Bora Santana je Jovanu Tomić Matoru i Milana Jankovića Čorbu, dok su spremali slane grickalice, pitao o svom boravku u rijalitiju i planovima za dalje učešće.

Radiću na tome da budem aktivan na što više zadataka, neću da se upuštam u neke muško-ženske odnose, jer nema ništa od toga. Ide lepo vreme, nadam se da će biti lepih zanimljivosti - rekao je Čorba.
Ja ništa ne menjam, sve mi je isto. Volela bih da manje impulsivnije reagujem. Po cenu da budem klošar, makar sam iskrena. Ovde vidiš koliko ljudi lažu, a ja ću ostati iskrena - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Štapići su bili umešeni, a zatim su prešli na pravljenje i domaćeg smokija.

Ja ću da imrovizujem na svoj način. Može i u blenderu, ali ću ja to ovako, biće malo krupniji kikiriki - rekao je Čorba.
Jedno belance smo stavili, mi smo provežbali pre emisije, i oduševili smo se - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je pričao o prazniku u četvrtak, kada je Dan Roma, ali i o priredbi koju već uveliko priprema sa ostalim zadrugarima. Kako su privodili kraju i pripremi smokija, tako su bili radoznali kako će to sve izgledati. U međuvremenu su napravili i dresing za grickalice, i pričali i o njihovom timskom radu.

Napravićemo jedan ljutkasti dresing. Za kratko vreme smo se skontali Matora i ja, a to je jako teško. Jedini savet je bio da se malo opusti i ne razmišlja previše - rekao je Čorba.
Postala sam i kreativnija - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Priprema je završena, pa je vreme bilo za serviranje i degustaciju. Glavni kuvari su bili zadovoljni rezultatom, ali hteli su i da ostali daju svoj sud. Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su bili prvi u redu, a pozitivni komentari nisu izostali, pogotovo od strane Kristijana Golubovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre odjave emisije, autori emisije su pokazali i nov logo, i majice koje su dobili na poklon, pa se zahvalili svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga