AKTUELNO

Nije joj dobro!

Miljana Kulić je danima pod stresom, jer su joj majka Marija Kulić i otac slabog zdravstvenog stanja, što je nju pogodilo. Ona je našla utehu u Marku Đedoviću koji je pokušao da joj objasni kako stoje stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam Marko! Ona ima karcinom na krajniciom, alki se konrolisala jer nema metastaze, ona i tata imaju isti dan operaciju isti doktor ih pregleda! Nadam se ad će sve biti u redu, i ne znam imao je i na limfnim žlezdama, ali su izvadili dve. Moraju da idu i na operaciju, a posle toga tata ide u Tursku na terapije - govorila je Miljana.
Biće sve u redu, ne brini ona je jakoa žena i to nije otišlo daleko! To ej sve od stresa, pomožu im i hemoterapije, i sve to će biti u redu - tešio je Đedović.
Ona je meni rekal da će se boriti za Željka, jer sam ja kriva i moja kocka ju je ubila, koa i odnos onaj i sad ne znam šta ću da radim ako umrem! - rekle je Miljana.
On mene samo zove mama, i kupila sam mu smoki i držao me je za ruku i kaže kako će baba da bude dobro i tražio mi je da me poljubi u obraz, mnogo me voli! - rekla je Miljana.
Pa naravno da te voli, majka si mu i on sve oseća kao i sve dete! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga