AKTUELNO

Sekunde su bile u pitanju.

Emisija "Gledanje snimaka" je upravo počela, a prvi klip koji su zadrugari danas imali priliku da vide, ticao se trenutka kada se Rialda Karahasanović presvlačila, a u garderober je ušao Vladimir Tomović, pri čemu je komentarisao kako jedan trenutak može da ulepša dan.

Ja se ne muvam, on dobacuje sedam meseci isto. To kad čujem, to mi je kao da uđe na jedno, na drugo izađe. Nije ništa novo, radi to svakoj ženi - govorila je Rialda.
Ja nosim hranu, krećem levo, sedi Nataša, Anđelo je bio tu, ne pada mi na pamet da je neko go. Ona stoji, i umesto da se pokriva gore, ona se pokriva dole - govorio je Tomović.
Ja sam stala u ćošak, on je krenuo da uzima stolicu i kažem mu da čeka. To je sekunda bila - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je to nešto ružno, onda daj da me linčujete odmah - rekao je Vladimir.
Ja nemam komentara na klip. Ja šta god napravim, katastrofa. Meni se sve zamera - rekla je Paula.
Jesam se smejala, on mi je presmešan, ne od zadovoljstva. Meni je drago da sam mu ulepšala dan - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čuo da voliš da pokazuješ... - dodao je Tomović..
Videćemo kad izađemo. Razumem i njegove frustracije. Kada je pokazivao svoje polne organe, ja sam se družila sa ozbiljnim ljudima - uzvratila je Rialda.
Time što mi pričaš, i pretiš, sram te bilo. Žao mi je što sam dozvolio da me ona komentariše. Frustracije ima ona, jer je ona koja je prva rekla da joj se sviđam. Ona se smeje kao da je prvi put u životu čula. Meni je žao što dajem priliku ovakvim pojavama. To što ona zbog krpica duguje... - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

I ona oblizuje jezik svakom drugom muškarcu. Ti nisi nivo kome mogu bilo šta da dokazujem. Vrati te dugove, pusti ti mene - nastavio je Vladimir.
Ti nisi pi*ka, pi*ke su za tebe ozbiljni likovi. Šta ćemo s tvojim mentalnim sklopom? - ljuta je bila Rialda.
Govorila si prva da sam najinteligentniji. Kome se devojke presvlače u garderober, ja ću da govorim šta hoću, a oni nek dođu kod mene - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga