AKTUELNO

Pitanje za pitanjem!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Milicu Kemez:"Da li ste ti i Maja drugarice? Da li je normalno da igraš sa Čorbom koji te ljubi po vratu, i padate na pod zajedno jedno na drugo?"

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba je ovde moj prijatelj, mi smo se sapleli i pali i on mene nikada ne dodiruje, zapeli smo i pala sam, htela sam da se zadržim za njega, tu je i on pao, ali nema to veze. Maja zna da mene Čorba ne zanima, i ja ga nisam ljubila po vratu, ali nije ni on mene! Ja njega ne gledam na taj način, ja sam popila, sa njim uvek igram i ne znam možda me je poljubio iz milošte u vrat, ali ja njega nisam ljubila niti sam dozvoljavala. Ja se ne sećam da je on mene ljubio, ali ako je to uradio verovatno nije na taj način - rekla je Milica.
Milice, lepo odgovori na pitanje, jer nisi ti njega ljubila, nego je on tebe i stiskao te pored prozora, i posle toga ste pali pored mog stola i on ti je gurnuo ruku u prednji džep - rekao je Mića.
Ja ovo namerno radim da bih izazvao ove scene, i ja svima glumim prijatelja ovde i moja uloga je ovda takva! - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njega upozoravala da ne pije, i da ne bude takav kao i ona da bih sprečila ljubomoru - dodala je Teodora.
I Maja i Teodora su foliranti, koji se prave da se ništa ne vidi. Milica i Čorba su jako prisni, ima tu i češkanja. Maja se folira, i Teodora koje se prave da ih ništa ne pogađa, ali ja sam sve gledao, ja kao spavam ali slušam i pustite to foliranje! - rekao je Kristijan.
On daje povoda i prilazi joj stalno, ali ne i ona njemu! - rekla je Maja.
Čorba je bio pored nje i trljao se - rekao je Kristijan, pa pokazao na delu uz pomoć Maje Marinković.
Čorba je takav i pokazao je svoje klošarsko ponašanje - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga