AKTUELNO

Njihova veza je podseća na pakao koji je proživela u braku.

Dragana Mitrović naredna je nominovala:

Ovo mi je najlakša nominacija. Preko puta mog prijatelja sedi osoba koja mi je udarila dva šamara. Ja sam bila žena koja je bila varana i napustila svoj brak zbog ovakvih situacija i zbog reči koje sam upotrebila, to je nešto što me boli. To je bol koja ne prolazi. Nominujem Taru - odlučila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

O Čorbi imam najbolje moguće mišljenje, ali ispada u nekim situacijama sa Majom da nije korektan. Ispada da je zavlačiš, jer vaš odnos nije definisan. Za Taru sam rekao da je iritantna, bezobrazna i bahata osoba. Što se njenog odnosa sa Ša tiče, hteo sam da kažem isto što i Car. Ne priređuješ dečku kog voliš ono što je priredila sinoć. Taru šaljem, da razmisli šta je uradila - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Tare. Mi smo u jako dobrim odnosima. Imam lepo mišljenje o njoj. Čorba i ja smo takođe dobri, imam jako visoko mišljenje o njemu, mislim da je fantastičan, da je veliki patriota, a to je retko. Znaš zbog čega to mislim, ja se naježim kada pričam o tome. Poslaću Taru - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba i ja smo bili bliski na početku, totalno je spontan, slažem se sa Alenom u potpunosti. Poslaću Čorbu u izolaciju ipak - odlučila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga