AKTUELNO

Ona se sve vreme smeškala i sladila komplimentima.

Emisija "Gledanje snimaka" je u toku, a naredni klip koji su zadrugari, zajedno sa voditeljem Milanom Miloševićem imali prilike da vide, ticao se odnosa Marka Janjuševića Janjuša i Aleksandre Nikolić, koja je govorila o njihovom odnosu Marku Đedoviću.

Za sve dobro što je Aleksandra, za to je zaslužan janjuš. Rekao mi je da nisu napolju bili zajedno, niti ih je iko video. Ali da, nije mi rekao da je zaljubljen u nju. Aleksandri se Janjuš sviđa, a ona se plaši da prizna da se on ne bi povukao, rekla mi je to na krevetu. Ona ia pravo na svoje sviđanje, a toga ima ovde, i mnogi u strahu ne smeju da priznaju kako idu stvari. Ona se toliko vezala za njega, da se plaši da to javno prizna, jer bi posle toga patila i ne bi smela da kaže - rekao je Đedović.
Ja sma pričala ljudima po kući, šta su ljudi pričali po kući - objasnila je Aleksandra.
Ona je rekla, i da budu zajedno, bila bi hajka na njih - ubacio se Đedović potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa njim nikada ne bih bila, jer on zna moju sestru, porodicu - dodala je Aleksandra.
Sada ona priča gluposti, Janjuš zbog Maje nije spreman da uđe u odnos. Jednom sam je uhvatila na foru, a on je svašta prišao zbog te prve traume - rekla je Ermina.
Meni je rekao da će da se distancira od devojaka, iako mu se neka možda približi - objasnila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega ne gledam u tom smislu, on jeste privlačan i sve, ali ne u tom smislu - pravdala se Nikolićeva.
Ja sam najsrećniji sada u Zadruzi, a što se tiče Aleks, ona se meni sviđa, sve njeno mi se sviđa, njen izgled, nea potrebe da lažem. Sve mis e sviđa kod nje u poslednja dva meseca, i ovakva kakva je, voleo bih da ostane do kraja, samo me na žurci iznervirala, jer ne sme više da pije. Ja što se tiče mog odnosa, ne radi se o njenoj sestri, ne bi to bio problem, ali ja moram da kažem da bih ja voleo da sa njom izađem kao prijatelj i drug. To što je grlim i ljubim, meni to treba, ali emotivno nisam spreman za bilo koju vezu, jer nisam svoju Krunu ispoštovao, ne bih voleo da se zaljubim. Ako se nešto desi, desiće se napolju, ja se trudim da to ne radim, ne osećam s etako trenutno - dodao je bivši košarkaš.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga