AKTUELNO

Ćutali sve vreme!

U toku je raspodela budžeta, a naredni budžet koji je ovonedeljni vođa, Vladimir Tomović dodelio, bio je za Alena Hadrovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Alena srednji, a on je najbolji rijaliti igrač, bez neke insinuacije da je to loše. On zna da je život napolju, i sećam se da je rekao da će ovde da bude još sedam meseci, i da ja napolju život. Svaka čast i shvatio si to, a ja da sma znao, ja bih sada bio ko zna gde, i verujem da bih prosperirao od rijalitija, i svaka ti čast na borbi za ljubav, i za to ti skidam kapu. Da li je ta ljubav na zdravoj osnovi to više nije stvar, i ti se boriš kao lav, to je odraz pravog muškarca. Bez kompromisa, zastajkivanja, ideš grlom kroz jagode. Naš odnos ima dobre temelje, zdrave stavove, i još zdravije posle mog mišljenja, iako smo se malo udaljili. Ti znaš šta sam ja zamerio, a dobio si pravog mene, jer ja kažem šta mislim, po cenu da rizijkujem prijateljstvo - rekao je Vladimir pa se osvrnuo na Milicu Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Srećan rođendan, srećan Osmi mart, Dan zaljubljenih, Novu godinu i sve praznije koje nisam čestitao, a trebao sam. Srećno sve što nisma čestitao, i srećno sve što dolazi! Na zadnjim nominacijama sam rekao sve, a ona je jedna u par osoba koje mogu da me razočaraju i iznerviraju. Samo je trajna rečenica d aje lepa, sve ostalo je stalno pod velikim tnakom pitanja. Milica nije prava devojka, jer takva ne dozvoljava obo što si ti dozvolila u vezi. Ona samo sebi želi loše, a ona je jedna od onih koja kleči na kolenima za dodatno poniženje, a od sada ću samo jedno da ti govorim, jer će samo to da te digne na vrh! Srednji budžet je najgore što si mogla da dobiješ, od sada će biti ravna linija, ako budeš mogla da izdržiš - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga