AKTUELNO

Zadrugari kratki i jasni.

U toku je izbor za najveće gunđalo i zadrugara koji se plaši da iznese javno svoje mišljenje, a naredni je glasao Marko Janjušević Janjuš:

Vi nemate ni pojma šta znači gunđalo. Ovde se niko ni sa kim ne bi družio, da ljudi iznose svako svoje mišljenje. Postoje različite vrste gunđanja, u sportu, u se*su. Ja ću navesti Lepog Miću, koji gunđa u snu, niko se toga nije setio - našalio se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja prva umem da gunđam, kada nemam snagu da se raspravljam sa ljudima. Gori su mi oni koji gunđaju, ali se i druže sa tim istim ljudima. Mnogi ovde to rade, počevši od Nataše, Jovane, Ša, Nadice... Kenan se plaši da skine svoju masku, zato mudro ćuti i lagano plovi u rijalitiju. Navešću misicu - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sačekan na licemeran nož kad sam ušao, samo zato što sam javna ličnost već godinu dana. Mnogi su mi govorili da nisam dolazio do izražaja, provocirali me, kao da dolazim ovde po prvi put. Samo moje obitavanje je dolazio. Ša ne bi pričao uopšte, da nije u priči u kojoj jeste, njega navodim - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga