AKTUELNO

Haos na početku Igre istine!

Nakon nominacija, u Belu kuću je stiglo i pismo kojim je Veliki šef obavestio da počinju Igru istine, a nju je započeo Bora Santana. On je hteo da zna od Alena Hadrovića zašto je sa njim imao konflikt zbog njegove devojke Maje Marković, i šta ga odvaja od ostalih što se tiče toga.

Nijednoj devojci nisam prišao, nikom ne bih kvario vezu. I ono sa Anjom je bila sprdnja - govorio je Bora.
Svako, bilo ko da je bio, isto bih odreagovao. Nemam ništa protiv tebe. Nisam znao da imate bilo kakvu istoriju - rekao je Alen, pa postavio sledeće pitanje Nadici.

Foto: TV Pink Printscreen

Što vas toliko nervira Tara, i zašto Vas je toliko povredila, da li mislite da je ok što tako priča sa vama, i da li je ok što Vi mislite da imate za pravo tako da uzvraćate? - pitao je Alen Nadicu.
Juče mi je jako bilo loše kad sam gledala snimak onaj. Bilo mi je loše ponašanje aktera, njihov ponos. Naravno da niko ne zna o mom privatnom životu mnogo. Gledam Ša, jer je rekao da sam dobra žena, biću mu kao majka, uvek ću ga tako gledati. Jednom prilikom, tolike kletve su bile na račun mog deteta, da ona neće imati dece, da je prostitutka, nema šta nije bilo. U jednom momentu, kažem, evo ako vam je lakše, i ja sam ljubavnica. Samo da bih prebacila sve kletve sa mog deteta, na mene. Ovde me je iziritiralo, to što Tara mene naziva ljubavnicom, da bi ona podnela lakše taj status. A gledala sam kako je plakala. Userava se u moj život - govorila je Nadica.
Marš u ku*ac, je*em te u usta, kakva majka, ne pominji mi majku! - govorio je Ša.
Lažete, ja sam nazvana devojkom onda kada sam se poljubila sa njim, plakala sam pre - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se prekrstiti, jer sam rekla da neću pominjati Kijinog pokojnog oca. Ja nikad nisam izašla u nekom negativnom kontekstu u vezi njenog oca. Neki splet okolnosti se desio u njegovom životu, da posle sedam godina braka, morao da bude proteran, jer je bio kao Kristijan, voleo je žene, ja sam se pojavila posle trinaest godina. Desilo se pred rat, naletela sam ja kroz njegov život, njegova supruga je ostala tamo. Nikad se nisam pokajala, to je dete ljubavi, cela porodica je bila srećna. Znaš kakvi su boemi, bilo je par žena i pre i posle. Ona je jedna divna žena, ponovo je uspostavio komunikaciju sa njom, prešlo je u neko drugarstvo - govorila je Nadica, pa je Tara prekinula.
Ja ovoj ženi perem veš šest meseci, nisam je uvredila nikad, a ona meni da kaže debilušo. Jednu ružnu reč joj nisam rekla! - pričala je Tara.
Ne želim da se mešam u tuđu intimu, svaka moja izjava je bila da me je blam da komentarišem brak mog deteta - rekla je Nadica.
Ja neću opsovati ženu u njenim godinama, ali ću joj odgovoriti - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da završim, samo da pojasnim, desio se taj rat, nije mogao da se vrati. Svi smo bili korektni na kraju, ja sam u toj porodici trideset i nešto godina, i gospođa i ja. Jednostavan način je bio, jer je glavni interes bio da svako ima svoj život i slobodu. Svako ima svoju stambenu jedinicu. Ja sam ponosna na moju Kiju - nastavila je Nadica.
Ako te pet puta molim da mi ne spominješ majku, onda nemoj da me je*eš! Satima me gleda, namerno me provocira! I onda ustaje i kaže, ja sam dva u jedan, tvoja sam i Ivanina majka. Ja nisam glup i lud! - vikao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga